Hegesztéstechnika
Forgácsolástechnika és Csiszolástechnika

Csomagküldés az ország egész területére!Szállítási információk:

A megrendelt termék átvehető szaküzletünkben személyesen, készpénzes  fizetés ellenében is.

Ha a megrendelt terméket nem üzletünkben kívánja átvenni, azt csomagolva, futárszolgálattal (naponkénti feladással, következõ munkanapi kézbesítéssel) juttatjuk el Önhöz. A feladásról, a várható kézbesítésről, az utánvét összegéről és a futárszolgálat elérhetőségéről e-mail-ben értesítést küldünk.


A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik.

 A kézbesítéssel kapcsolatos semmilyen egyedi igényt (pl.:  fix időpont) sajnos nem tudunk garantálni. A szállítást végző cég ügyfélszolgálatával a címzett megrendelő egyeztethet a feladáskor megadott csomagszám alapján, a megadott telefonszámon.   Szállítási költségek nettó 100.000.-Ft alatt, 40kg súlyhatárig:
0 - 1kg: 1890 Ft
1,1-3 kg: 2100 Ft
3,1 - 10 kg: 2450 Ft
10,1 - 20 kg: 2750 Ft
20,1 - 40 kg: 3690 Ft
40,1 - 50 kg: 4900 Ft
50,1 - 70 kg: 5990 Ft
70,1 - 100 kg: 7900 Ft


Cégünk 100.000 Ft nettó összeg felett átvállalja az Ön szállítási költségét 40 kg-os súlyhatárig. A kiszállítási költség így Önnek díjmentes.


Szállítási költség raklapos termékeinknél: (termék leírásban így szerepel: Raklapos küldemény)
0 - 100 kg : 9900 Ft
100,1 -  200 kg : 13900 Ft

Szállítási határidő: 
A legnépszerűbb termékeinket raktáron tartjuk, ezeket a termékeket következő munkanapra kézbesítjük ha előző nap 12:00-ig leadta a rendelést.
A ritkábban vásárolt termékekből nem tartunk raktárkészletet, ezeket a megrendelés beérkezte után kérjük le a beszállítóinktól, ezek szállítási ideje változó 3-10 munkanap.Csomagküldés esetén a fizetés:

-Előre utalás:
Kérjük, előzetes egyeztetés nélkül ne utaljon!
Megrendelést követően kollégéink e-mailben fogják küldeni az előleg számlát és a végösszegnek megfelelő összeget kell a számlán lévő bankszámlaszámra utalni. 

Tel: 06 30 77 77 209 
E-mail: info@elektrodagroup.hu

-Utánvét  (utánvétes kezelési költség nincs.)
Az áru értékét és a szállítási költséget a futárnak kell kifizetni átvételkor készpénzben.Felelősség:
A szállítmányozói átvételi irat aláírásával a megrendelő elismeri, hogy a terméket sértetlenül átvette. A termék esetleges sérülésével kapcsolatban további reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Tanácsok a csomag átvételére! 

A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál.

Amennyiben kézbesítéskor a csomagoláson bármilyen sérülést: horpadást, szakadást, beázást észlelnek a futár köteles megvárni, hogy a címzett a csomagot kibontsa, és meggyőződjenek annak tartalmának épségéről.

Ha bármilyen sérülést /karcolást, horpadást, repedést stb./ észlel, akkor nyomatékosan kérjük, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet a futárszolgálat képviselőjénél (sofőr).

Ha a csomagot Ön átvette és ezt aláírásával igazolja, akkor ez egyben egy nyilatkozat is - a jegyzőkönyv hiányában - , hogy az árut mennyiségileg és minőségileg átvette.

Tehát a rendelt termék megfelelő darabszámban és épségben, sértetlenül az Ön birtokába került.

Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért felelősséget nem vállalunk.

A nem rendeltetésszerű használat, tárolás, rakodás esetén sérülő /karcolás, horpadás, repedés stb./, nem működő terméket nem vagyunk kötelesek visszavenni az elállási jogtól függetlenül.

Kérjük alkalmazza a fent leírt tanácsokat a termék átvételénél, hogy Önnek gondtalan és örömteli legyen a vásárlása a cégünktől.