Menü
+36309689279 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36309689279 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
1 890 Ft
Sarokcsiszolók

Ma már nem igen találkozunk, olyan emberrel, aki ne tudná, hogy mi az a flex gép. Ha mással nem is, de a hangjával bizonyosan kapcsolatba került, hiszen olyan változatosak a felhasználási területei, hogy nemcsak a szakiparosok kezében fordul meg, de számos otthonban is megtalálható.
A flex elnevezés története, hogy anno az első ismert sarokcsiszoló az észak-vesztfáliai Flex cég gyártmánya volt. Hatékonysága miatt igen gyorsan nagy népszerűségre tett szert és a köztudatba ivódott. Ezután már csak nemes egyszerűséggel a sarokcsiszolót márkájától függetlenül flexnek nevezték.

Mára az áruházak polcai a sarokcsiszolók töménytelen márkájával és típusával vannak tele. Egy avatatlan kéz számára igen nehéz megtalálni a tökéletes modellt. Ezért adunk  iránymutatást, hogy mely szempont alapján érdemes nekilátni a keresgélésnek. 

Három csoportba kategórizáljuk termékeinket, ez a 3 csoport a barkács, kisipari-ipari, és a nagy ipari - prémium kategóriás sarokcsiszolók. A három csoport között, akár 2-3 szoros teljesítménykülönbség is lehet. Így a barkács csoport részét csak a 125 mm-es tárcsaátmérőig terjedő gépek képezik, az úgynevezett egykezes gépek, míg a másik kettő csoportban az e fölötti gépek a 230mm-es tárcsaátmérőig terjedő gépek is megtalálhatóak, ők lesznek a kétkezes nagyy ipari gépek.
Böngéssz kínálataink között és ha kérdés merül fel keress minket bizalommal!

Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény
 • 5000+
  elégedett vásárló
 • 30 napos
  pénzvisszafizetési garancia
 • 100%
  megbízható bolt
 • 100%
  minőségi termékek