Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

2020 legnépszerűbb inverteres hegesztőgépei

2021. március 31
1797
2020 legnépszerűbb inverteres hegesztőgépei

A megfelelő inverteres hegesztő kiválasztása sosem könnyű feladat, főleg akkor, ha többrétű multifunkciós eszköz a cél, ami hosszú éveken át megbízhatóan kiszolgál. Éppen ezért – mint mindig – most is hallgattunk ügyfeleink visszajelzéseire és ez alapján határoztuk meg 2020 legnépszerűbb hegesztőinvertereit.

 

Apró gépek hatalmas teljesítménnyel

Napjainkra a piac már javában el van árasztva jobbnál-jobb hegesztőkkel, amelyek közül mind a hobbi barkácsolók, mind pedig a profi szakemberek megtalálhatják a számukra optimális darabot. A márkanév sokszor a minőséget is jelképezi, ezért elengedhetetlen számunkra is, hogy csak és kizárólag precíz hegesztőgépeket forgalmazzunk. A soron következő mindkét inverteres hegesztő olyan automatizációval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a gép kezelését és használatát. A HOT START funkció, azaz a meleg indítás, amely a beállított hegesztőáramtól nagyjából 10%-kal magasabb indítási áram, de lehet ennél nagyobb is. Az ARC FORCE beállítás automatikusan képes változtatni az áramerősséget attól függően, hogy mennyire legyen kemény az ív. Az ANTI STICK funkció a hegesztőelektróda letapadása ellen véd, ugyanis azonnal lekapcsolja az áramot, ha a pálca a tapadás végett felizzana. Ha megszűnik ez a probléma, a hegesztőáram egyből visszakapcsol. Mindhárom funkció a könnyed ívgyújtásért és megtartásért felel, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban lehessen végezni a munkát.

 

MATEWELD Hungary Buffalo Power™ Super Mini 120

A fejlett inverter technológiának köszönhetően a magas egyenáramot felhasználva folyamatos és biztos munkavégzést nyújt. Hatékonysága nem összemérhető nagyságával, ugyanis két és fél kilós súlyához képest közel másfélszeres teljesítőképességgel bír, mint elődei. Tipikusan a „kicsi a bors, de erős” esete, hiszen könnyen hordozható, de egyenletes ívtartás és stabil működés jellemző rá. Mindemellett viszonylag halk és energiatakarékos működésű gép. MMA pálcás hegesztési üzemmódban a megfelelően kiválasztott elektródával vékony és vastag munkadarabok is hegeszthetők általa, legyen szó akár alumíniumról, öntöttvasról vagy rozsdamentes acélról. A HOT START, ARC FORCE és ANTI STICK funkciókon kívül LIFT TIG hegesztési beállítás is elérhető rajta, amely TIG hegesztés esetén argon gázt igényel. Ebben az esetben az ív gyújtása egy egyszerű hozzáérintéssel meg is történik. Az általános hegesztőáram 80 Amper körül van, de érdemes a szükségeshez mérten finomhangolni.




MATEWELD Hungary Buffalo Power MIG™ 140

Az egyik legkompaktabb fogyóelektródás inverteres hegesztő, amely méretben kicsi (nem éri el az 5 kg-ot), de teljesítményében hatalmas, ami elsődleges tervezési szempont volt. Kisipari- és hobbihegesztési munkálatokhoz több mint elegendő. Porbeles-, bevont- és fogyóelektródával egyaránt használható, hiszen a többfunkciós hegesztőinverteren MIG-MMA-TIG beállításmódok közül választhatunk. Az AWI hegesztőként is funkcionáló kisgép wolframelektródás ívhegesztésre is kiválóan alkalmas argon védőgáz kíséretében. Az alapvető 140 Amperes áramerősség mellett a hegesztőáram erősségének beállításával vékony lemezek és vastag munkadarabok is egyaránt megmunkálhatók. Kezdő hegesztők számára a porbeles huzallal történő hegesztés ajánlott, ugyanis ez speciális tudás nélkül is könnyen megtanulható. Minimális hálózati terhelésének köszönhetően akár a ház mögötti fészerben is megszakítás nélkül alkalmazható. Könnyű súlya mellett halk és energiakímélő inverteres hegesztő, mikroprocesszoros vezérlése biztosítja a stabil ívtartást. Digitális kijelzőjének köszönhetően mindig tökéletesen látható az áramerősség, eltérő üzemmódokban is. A LIFT TIG érintéses ívgyújtás ennél a hegesztőinverternél is elérhető funkció, hogy minél egyszerűbb legyen a működtetése. A piac egyik legkönnyebb, többfunkciós CO2-hegesztője révén alumínium lemezek is egyszerűen hegeszthetők minimális fröcskölés mellett, de akár saválló anyagokkal is jól meg tud birkózni.


MATEWELD Hungary Buffalo Power MIG™ 140


Megnézem

 

A MATEWELD Hungary Buffalo Power inverteres hegesztők nem csak kiváló minőségűek, de remek kezelhetőséget is biztosítanak. A legmodernebb gyártástechnológia tervezésének és fejlesztésének eredményei, amelyek hosszú időn át kiszolgálják használójukat meghibásodás nélkül. Kis súlyuk nagy mobilitást biztosít, de ennek ellenére igazán masszív és erős hegesztőinverternek számítanak. Mi sem nagyobb biztosíték erre, minthogy folyamatos alkatrészellátás és minőségellenőrzés mellett országos el- és visszaszállítási garanciát adunk rá! Amennyiben kérdésed van, további információra van szükséged egy termékkel kapcsolatban vagy egyszerűen csak nem tudsz dönteni, írj nekünk és segítünk meghozni a legjobb döntést!


Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény