Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
 • VRD védelem Feszültségcsökkentés a hegesztőgépben
  2023. november 30
  694
  A hegesztő biztonsága nagymértékben függ a használt berendezés működőképességétől. A hegesztőgép-gyártók fontosnak tartják, hogy az általuk kínált eszközök kényelmes munkavégzést biztosítsanak és a balesetveszélyt minimálisra csökkentsék. A biztonságos hegesztés egyik lehetősége a VRD (Voltage Reduction Device), de ennek működését kevesen tudják pontosan. Mi az a VRD?
 • Fedezd Fel a Hegesztés Művészetét Otthon: MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-140E Syn hegesztőgép
  2023. november 28
  759
  Most lehetőséged van rá, hogy otthonodban megtapasztald a professzionális hegesztés világát a Mateweld Hungary Buffalo Power™ MIG 140E SYN segítségével. Engedd meg, hogy elmeséljem, miért lesz ez a hegesztőgép a te legjobb társad! A porbeles hegesztés otthoni alkalmazása teret nyer a kreatív barkácsprojektek és a kényelmes munkavégzés terén. Ebben a bejegyzésben felfedezzük, hogyan válhat az otthoni műhelyedben az önvédő porbeles hegesztőgép a szorgos kézimunka és a művészi alkotások elengedhetetlen eszközévé.
 • 2023 Legjobb 5 Inverteres Hegesztőgépe
  2023. október 23
  2606
  Az inverteres hegesztőgépek kulcsszerepet játszanak a professzionális és hobbi hegesztők mindennapi munkájában. A webáruházunkban oldalon megtalálható legjobb 5 inverteres hegesztőgép kiváló minőséget és innovatív funkciókat kínál az iparág szerelm
 • Professzionális Megoldás a Hegesztési kihívásokra: Buffalo Power™ MIG Hegesztőgépek a MATEWELD Hungary-tól
  2023. július 07
  3674
  Szeretne könnyedén és professzionálisan dolgozni? Akkor a MATEWELD® Hungary Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 Inverteres CO hegesztőgéppel biztosan elégedett lesz! Ez a kisipari kategóriába tartozó co2 hegesztőgép a legújabb technológiát használja, ami lehetővé teszi a hatékony, egyszerű és professzionális hegesztést. Egyszerűen kezelhető A Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 típusú hegesztőgépeink kifejezetten azoknak készült, akiknek fontos a hatékony és gyors munkavégzés. A letisztult kezelőfelület révén a kezelése igazán egyszerű, így a hegesztéshez nincs szükség különleges szakképzettségre vagy gyakorlatra.
 • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-160E SYN inverteres CO hegesztő – Ideális választás kezdőknek
  2023. június 30
  3541
  A hegesztés egy olyan kézügyességet és technikát igénylő művészet, amelyet sokan érdeklődve és lelkesedéssel tanulnak meg. A hegesztés izgalmas világa most még könnyebben megközelíthető a MATEWELD Hungary® Buffalo Power™ MIG 160E SYN inverteres CO hegesztőgép segítségével. Ez a speciálisan a kezdők számára fejlesztett gép több funkciót és előnyt kínál, amelyekkel könnyebbé és élvezetesebbé válik a hegesztés. Ha te is azok közé tartozol, akik most ismerkednek a hegesztés világával, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a hegesztőgépet.
 • Megbízható Bolt titulus - Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra
  2023. június 29
  382
  Ügyfeleink elégedettsége mindig is az elsődleges célunk volt, és büszkén tájékoztatjuk Önöket, hogy webáruházunk a Megbízható Bolt Program részeként kiemelkedő minőséget és kiváló szolgáltatást nyújt. A boltunk a kiválasztott üzletek közé tartozik, akik nap mint nap bizonyítják a vásárlók elégedettségét.
 • Bemutatkozik a MATEWELD Hungary - A Hegesztéstechnikai Megoldások Szakértője
  2023. május 28
  2447
  Cégünk 13 éve úttörő szerepet játszik a hegesztőgépek forgalmazása és gyártása terén. Tapasztalatunk nem csak az értékesítésben, hanem a gyártásban is megmutatkozik, így garantáltan a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtjuk vásárlóinknak. Az évek során folyamatosan konzultálunk vevőinkkel, hogy megismerjük az igényeiket és fejleszthessük termékeinket ennek megfelelően. Ez lehetővé tette számunkra, hogy hegesztőgépeink mindig a legújabb technológiákat tartalmazzák és a legmagasabb minőségi szabványokat kövessék.
 • MMA hegesztés - Hogyan válasszunk bevonatos elektródát?
  2023. április 04
  8740
  Az MMA vagy bevonatos elektródával végzett ívhegesztés a legrégebbi és leguniverzálisabb módszernek tekinthető. Ahogy a neve is sugallja, itt bevont elektródát használnak. A hegye és a hegesztendő anyag között elektromos ív keletkezik. Kíváncsi az MMA hegesztéshez használt elektródák típusaira, azok felépítésére és kiválasztására? Az alábbiakban minden szükséges információt megtalálsz róla.
 • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép - A kisipar legmegbízhatóbb eszköze
  2023. január 20
  2607
  Hegesztőgépünk főbb tulajdonságai, előnyei közé tartozik a stabil működés, határozott ív erő, könnyű súly, hordozható, energiatakarékos és halk működés. A mikroprocesszor vezérlés folyamatosan segíti a hegesztő ív optimális karakterének megtartásában. Az automata HOT START (meleg indítás), ARC FORCE (ívkeménység szabályzás), ANTI STICK (letapadásgátlás) funkcióknak köszönhetően könnyű az ívfelvétel és stabil az ívtartás emelett szebb a varrat minősége. VRD FUNKCIÓ (Voltage Reduction Device) az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben.
 • Az AWI hegesztés előnyei
  2021. június 07
  8518
  Az ipar számos területének elengedhetetlen részét képezi a hegesztéstechnika, ezért ehhez a technológiai újításoknak is alkalmazkodni kellett. A régi, előnyös tulajdonságok megtartása mellett a modern módszerekkel egybeforrasztva születtek meg a mai korszerű hegesztőgépek.
 • Co hegesztés eljárás alapjai
  2020. január 27
  62164
  A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztésnél az ív a folyamatosan adagolt huzalelektróda és a munkadarab között ég védőgáz atmoszférában. Védőgázként semleges argont vagy héliumot, vagy a kettő keverékét alkalmazzák. Aktív gázként széndioxidot és keverék védőgázt alkalmaznak.
 • Milyen inverteres hegesztőt vegyek?
  2019. december 09
  15264
  Legjobb ha végig gondoljuk, eddig milyen feladatra lett volna igényünk, vagy mi az amit tervezünk csinálni a jövőben. Ezzel így eldönthetjükmilyen hegesztési fajtát válasszunk és főleg milyen teljesítményben.És mi a választék? Inverteres hegesztőgépeink között létezik a bevonatos pálcával végzett hegesztés (MMA). Lényege, hogy egy 25-35 centi hosszú, bevonattal ellátott fémpálca megolvasztásával kötjük össze az anyagokat, villamos ív segítségével. Bővebb leírás az MMA hegesztésről
 • IWELD hegesztőgépek
  2019. november 06
  3369
  Az IWELD hegesztőgépek mára már közismert márkaként szerepelnek az inverteres hegesztők körében, hiszen az IWELD webáruház a legtöbb munkaterület számára forgalmaz megfelelő eszközt.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény