Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • 2023 Legjobb 5 Inverteres Hegesztőgépe
    2023. október 23
    2018
    Az inverteres hegesztőgépek kulcsszerepet játszanak a professzionális és hobbi hegesztők mindennapi munkájában. A webáruházunkban oldalon megtalálható legjobb 5 inverteres hegesztőgép kiváló minőséget és innovatív funkciókat kínál az iparág szerelm
  • Professzionális Megoldás a Hegesztési kihívásokra: Buffalo Power™ MIG Hegesztőgépek a MATEWELD Hungary-tól
    2023. július 07
    3654
    Szeretne könnyedén és professzionálisan dolgozni? Akkor a MATEWELD® Hungary Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 Inverteres CO hegesztőgéppel biztosan elégedett lesz! Ez a kisipari kategóriába tartozó co2 hegesztőgép a legújabb technológiát használja, ami lehetővé teszi a hatékony, egyszerű és professzionális hegesztést. Egyszerűen kezelhető A Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 típusú hegesztőgépeink kifejezetten azoknak készült, akiknek fontos a hatékony és gyors munkavégzés. A letisztult kezelőfelület révén a kezelése igazán egyszerű, így a hegesztéshez nincs szükség különleges szakképzettségre vagy gyakorlatra.
  • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-160E SYN inverteres CO hegesztő – Ideális választás kezdőknek
    2023. június 30
    3508
    A hegesztés egy olyan kézügyességet és technikát igénylő művészet, amelyet sokan érdeklődve és lelkesedéssel tanulnak meg. A hegesztés izgalmas világa most még könnyebben megközelíthető a MATEWELD Hungary® Buffalo Power™ MIG 160E SYN inverteres CO hegesztőgép segítségével. Ez a speciálisan a kezdők számára fejlesztett gép több funkciót és előnyt kínál, amelyekkel könnyebbé és élvezetesebbé válik a hegesztés. Ha te is azok közé tartozol, akik most ismerkednek a hegesztés világával, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a hegesztőgépet.
  • Megbízható Bolt titulus - Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra
    2023. június 29
    365
    Ügyfeleink elégedettsége mindig is az elsődleges célunk volt, és büszkén tájékoztatjuk Önöket, hogy webáruházunk a Megbízható Bolt Program részeként kiemelkedő minőséget és kiváló szolgáltatást nyújt. A boltunk a kiválasztott üzletek közé tartozik, akik nap mint nap bizonyítják a vásárlók elégedettségét.
  • Bemutatkozik a MATEWELD Hungary - A Hegesztéstechnikai Megoldások Szakértője
    2023. május 28
    2402
    Cégünk 13 éve úttörő szerepet játszik a hegesztőgépek forgalmazása és gyártása terén. Tapasztalatunk nem csak az értékesítésben, hanem a gyártásban is megmutatkozik, így garantáltan a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtjuk vásárlóinknak. Az évek során folyamatosan konzultálunk vevőinkkel, hogy megismerjük az igényeiket és fejleszthessük termékeinket ennek megfelelően. Ez lehetővé tette számunkra, hogy hegesztőgépeink mindig a legújabb technológiákat tartalmazzák és a legmagasabb minőségi szabványokat kövessék.
  • A szén-dioxid és kevertgáz alkalmazása a hegesztés folyamatban
    2023. május 11
    8030
    A hegesztéstechnológiában az egyik leggyakrabban használt gáz a szén-dioxid (CO2) gáz. A CO2 gáz kiválóan alkalmas az ötvözött acél hegesztésére, mivel magasabb oxidációs állapotba lépteti az olvasztót és a hegesztés során keletkező hő hatására is jó hőátadási képességgel rendelkezik. Emellett a CO2 olcsó és könnyen beszerezhető, ami szintén előnyös.
  • A szén-dioxid és kevertgáz alkalmazása a hegesztés folyamatban
    2023. május 11
    8030
    A hegesztéstechnológiában az egyik leggyakrabban használt gáz a szén-dioxid (CO2) gáz. A CO2 gáz kiválóan alkalmas az ötvözött acél hegesztésére, mivel magasabb oxidációs állapotba lépteti az olvasztót és a hegesztés során keletkező hő hatására is jó hőátadási képességgel rendelkezik. Emellett a CO2 olcsó és könnyen beszerezhető, ami szintén előnyös.
  • MMA hegesztés - Hogyan válasszunk bevonatos elektródát?
    2023. április 04
    7684
    Az MMA vagy bevonatos elektródával végzett ívhegesztés a legrégebbi és leguniverzálisabb módszernek tekinthető. Ahogy a neve is sugallja, itt bevont elektródát használnak. A hegye és a hegesztendő anyag között elektromos ív keletkezik. Kíváncsi az MMA hegesztéshez használt elektródák típusaira, azok felépítésére és kiválasztására? Az alábbiakban minden szükséges információt megtalálsz róla.
  • Lift-Tig hegesztés - mi ez és hogyan működik?
    2023. március 22
    6908
    Emelés - néha összetévesztik a koppintóssal, mert ebben az esetben az ív is meggyullad az elektróda súrlódása következtében. Gyorsan érintkezésbe kell hozni a hegesztendő anyaggal, majd fel kell emelni az ív rajzolásához. Mivel az indítóáram alacsony, a wolframelektróda nem tapad erősen az anyaghoz, és hegyes hegye nem sérül. A Lift tig gyújtás különösen acél (beleértve a rozsdamentes acélt is) hegesztésekor működik jól. Alumíniummal való munkavégzés során azonban nem ideális a fém és a volfrám közötti reakció miatt.
  • Ipari gázok forgalmazása - 2022 évi változások
    2023. január 13
    1859
    Cégünk 2010 óta foglalkozik ipari gázok forgalmazásával. Az eltelt idők alatt nagyon sok változtatások és próbálkozások voltak a töltő üzemek részéről a palackok bérlésével kapcsolatban. Azonban ez 2022-től igencsak megváltozott olyannyira, hogy cégünk már nem tudja a töltő üzemek saját palackjait forgalmazni, mert azt ellehetetlenítették a viszonteladók felé. Minden töltő üzem szerződött partnereknek ad bérbe gázpalackot havi díjazással ami éves szinten százezrekbe is kerülhet.
  • Az AWI hegesztés előnyei
    2021. június 07
    8295
    Az ipar számos területének elengedhetetlen részét képezi a hegesztéstechnika, ezért ehhez a technológiai újításoknak is alkalmazkodni kellett. A régi, előnyös tulajdonságok megtartása mellett a modern módszerekkel egybeforrasztva születtek meg a mai korszerű hegesztőgépek.
  • Co hegesztés eljárás alapjai
    2020. január 27
    61045
    A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztésnél az ív a folyamatosan adagolt huzalelektróda és a munkadarab között ég védőgáz atmoszférában. Védőgázként semleges argont vagy héliumot, vagy a kettő keverékét alkalmazzák. Aktív gázként széndioxidot és keverék védőgázt alkalmaznak.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény