Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • VRD védelem Feszültségcsökkentés a hegesztőgépben
    2023. november 30
    715
    A hegesztő biztonsága nagymértékben függ a használt berendezés működőképességétől. A hegesztőgép-gyártók fontosnak tartják, hogy az általuk kínált eszközök kényelmes munkavégzést biztosítsanak és a balesetveszélyt minimálisra csökkentsék. A biztonságos hegesztés egyik lehetősége a VRD (Voltage Reduction Device), de ennek működését kevesen tudják pontosan. Mi az a VRD?
  • Fedezd Fel a Hegesztés Művészetét Otthon: MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-140E Syn hegesztőgép
    2023. november 28
    764
    Most lehetőséged van rá, hogy otthonodban megtapasztald a professzionális hegesztés világát a Mateweld Hungary Buffalo Power™ MIG 140E SYN segítségével. Engedd meg, hogy elmeséljem, miért lesz ez a hegesztőgép a te legjobb társad! A porbeles hegesztés otthoni alkalmazása teret nyer a kreatív barkácsprojektek és a kényelmes munkavégzés terén. Ebben a bejegyzésben felfedezzük, hogyan válhat az otthoni műhelyedben az önvédő porbeles hegesztőgép a szorgos kézimunka és a művészi alkotások elengedhetetlen eszközévé.
  • 2023 Legjobb 5 Inverteres Hegesztőgépe
    2023. október 23
    2678
    Az inverteres hegesztőgépek kulcsszerepet játszanak a professzionális és hobbi hegesztők mindennapi munkájában. A webáruházunkban oldalon megtalálható legjobb 5 inverteres hegesztőgép kiváló minőséget és innovatív funkciókat kínál az iparág szerelm
  • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-160E SYN inverteres CO hegesztő – Ideális választás kezdőknek
    2023. június 30
    3547
    A hegesztés egy olyan kézügyességet és technikát igénylő művészet, amelyet sokan érdeklődve és lelkesedéssel tanulnak meg. A hegesztés izgalmas világa most még könnyebben megközelíthető a MATEWELD Hungary® Buffalo Power™ MIG 160E SYN inverteres CO hegesztőgép segítségével. Ez a speciálisan a kezdők számára fejlesztett gép több funkciót és előnyt kínál, amelyekkel könnyebbé és élvezetesebbé válik a hegesztés. Ha te is azok közé tartozol, akik most ismerkednek a hegesztés világával, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a hegesztőgépet.
  • Bemutatkozik a MATEWELD Hungary - A Hegesztéstechnikai Megoldások Szakértője
    2023. május 28
    2449
    Cégünk 13 éve úttörő szerepet játszik a hegesztőgépek forgalmazása és gyártása terén. Tapasztalatunk nem csak az értékesítésben, hanem a gyártásban is megmutatkozik, így garantáltan a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtjuk vásárlóinknak. Az évek során folyamatosan konzultálunk vevőinkkel, hogy megismerjük az igényeiket és fejleszthessük termékeinket ennek megfelelően. Ez lehetővé tette számunkra, hogy hegesztőgépeink mindig a legújabb technológiákat tartalmazzák és a legmagasabb minőségi szabványokat kövessék.
  • MMA hegesztés - Hogyan válasszunk bevonatos elektródát?
    2023. április 04
    8819
    Az MMA vagy bevonatos elektródával végzett ívhegesztés a legrégebbi és leguniverzálisabb módszernek tekinthető. Ahogy a neve is sugallja, itt bevont elektródát használnak. A hegye és a hegesztendő anyag között elektromos ív keletkezik. Kíváncsi az MMA hegesztéshez használt elektródák típusaira, azok felépítésére és kiválasztására? Az alábbiakban minden szükséges információt megtalálsz róla.
  • Szabad szemek hegesztés közben – hogyan kell kezelni?
    2023. február 10
    3143
    A látás mindannyiunk életében fontos szerepet játszik. Számos tényező káros a szemre, és a hegesztés során keletkező intenzív fény az egyik legveszélyesebb. Az ilyen típusú munkavégzés során a látást ultraibolya sugarak is érik. A megfelelő védelem hiánya hozzájárul a szem expozíciójához. Hogyan lehet kezelni egy ilyen problémát?Szembe kerülés – tünetek A hegesztés során szabaddá tett szemek számos kellemetlen tünetet okoznak, elsősorban fájdalmat és heves égést. Nem kellemes érzés, amiatt is, hogy képtelen vagyok a szememeim becsukására. Általában nem lehetséges, mert a tünetek ekkor felerősödnek, emellett erős könnyezés is jelentkezik. Egyes hegesztők a kötőhártya duzzadását is észlelik, amelyet hiperémia kísér.
  • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép - A kisipar legmegbízhatóbb eszköze
    2023. január 20
    2610
    Hegesztőgépünk főbb tulajdonságai, előnyei közé tartozik a stabil működés, határozott ív erő, könnyű súly, hordozható, energiatakarékos és halk működés. A mikroprocesszor vezérlés folyamatosan segíti a hegesztő ív optimális karakterének megtartásában. Az automata HOT START (meleg indítás), ARC FORCE (ívkeménység szabályzás), ANTI STICK (letapadásgátlás) funkcióknak köszönhetően könnyű az ívfelvétel és stabil az ívtartás emelett szebb a varrat minősége. VRD FUNKCIÓ (Voltage Reduction Device) az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben.
  • Mi a True Color technológia? Avagy az automata hegesztőpajzsok újabb generációja.
    2023. január 04
    1755
    A hegesztőpajzsunkba beépített szűrőkazetta a legmodernebb, komplex szűrő-bevonat technológiával készült. Ennek köszönhetően a látható fény spektrumának szélesebb tartományát teszi láthatóvá a hegesztő számára. A technológia kiváló optikai tulajdonságokat és valósághoz közeli színhűséget biztosít. Továbbá a nagyfelbontású lencsék az infravörös és ultraibolya sugárzás 99,99%-át visszaverik és elnyelik, így kristálytiszta kilátás nyílik az ívre és az ömleédkre.
  • Miért érdemes automata hegesztőpajzsra váltani?
    2021. május 03
    1897
    A hegesztőgépek mellett szinte ugyanolyan fontos a megfelelő védőfelszerelés kiválasztása, amelyek több funkciót is képesek betölteni: a biztonság és védelem mellett megkönnyítik a gépekkel való munkavégzést.
  • Automata hegesztőpajzs, a biztos védelem
    2020. augusztus 21
    3280
    Nem lehet elégszer kihangsúlyozni a munkafolyamatok során a balesetvédelem fontosságát, hiszen a munkabalesetek igen nagy százalékban megelőzhetőek. Hegesztés alkalmával alapfelszerelésnek számítanak a védőpajzsok, kötények és a kesztyűk, amelyek megfelelő biztonságot nyújtanak a többezer fokos hőmérséklettel szemben.
  • Co hegesztés eljárás alapjai
    2020. január 27
    62305
    A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztésnél az ív a folyamatosan adagolt huzalelektróda és a munkadarab között ég védőgáz atmoszférában. Védőgázként semleges argont vagy héliumot, vagy a kettő keverékét alkalmazzák. Aktív gázként széndioxidot és keverék védőgázt alkalmaznak.
  • Milyen inverteres hegesztőt vegyek?
    2019. december 09
    15276
    Legjobb ha végig gondoljuk, eddig milyen feladatra lett volna igényünk, vagy mi az amit tervezünk csinálni a jövőben. Ezzel így eldönthetjükmilyen hegesztési fajtát válasszunk és főleg milyen teljesítményben.És mi a választék? Inverteres hegesztőgépeink között létezik a bevonatos pálcával végzett hegesztés (MMA). Lényege, hogy egy 25-35 centi hosszú, bevonattal ellátott fémpálca megolvasztásával kötjük össze az anyagokat, villamos ív segítségével. Bővebb leírás az MMA hegesztésről
  • IWELD hegesztőgépek
    2019. november 06
    3370
    Az IWELD hegesztőgépek mára már közismert márkaként szerepelnek az inverteres hegesztők körében, hiszen az IWELD webáruház a legtöbb munkaterület számára forgalmaz megfelelő eszközt.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény