Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
 • Elegáns Teljesítmény – Fedezd fel az Aberto GW33S Arany Női Okosóra Varázslatos Világát!
  2023. december 28
  315
  Egyedülálló kombinációja a magas műszaki színvonalnak és az elegáns dizájnnak. Arany színváltozata azonnal vonzza a tekinteteket, kihangsúlyozva viselője stílusát.
 • FitMate Q23 Okosóra: Stílus és Funkció Egyszerre
  2023. december 21
  207
  Az okosórák, vagy más néven okoskarkötők, már régóta nem csupán az idő megjelenítésére szolgálnak. Ezek a kifinomult eszközök az élet minden területére kiterjednek, és forradalmasítják, hogyan éljük mindennapi életünket.
 • Bemutatkozik a MATEWELD Hungary - A Hegesztéstechnikai Megoldások Szakértője
  2023. május 28
  2447
  Cégünk 13 éve úttörő szerepet játszik a hegesztőgépek forgalmazása és gyártása terén. Tapasztalatunk nem csak az értékesítésben, hanem a gyártásban is megmutatkozik, így garantáltan a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtjuk vásárlóinknak. Az évek során folyamatosan konzultálunk vevőinkkel, hogy megismerjük az igényeiket és fejleszthessük termékeinket ennek megfelelően. Ez lehetővé tette számunkra, hogy hegesztőgépeink mindig a legújabb technológiákat tartalmazzák és a legmagasabb minőségi szabványokat kövessék.
 • Mit válasszak? Aktivitásmérőt, Okoskarkötőt vagy Okosórát?
  2023. április 05
  1828
  Az aktivitáskövető és az okosóra közötti választás az Ön igényeitől és preferenciáitól függ. Ha elsősorban az erőnlét nyomon követésére összpontosít, akkor az aktivitáskövető lehet a jobb választás. Az aktivitáskövetőket kifejezetten az erőnléti mutatók, például a megtett lépések, az elégetett kalóriák és a pulzusszám figyelésére tervezték, és egyes modellek további funkciókat is kínálnak, például alváskövetést és vízszigetelést az úszáshoz. Gyakran olcsóbbak is, mint az okosórák, és hosszabb akkumulátor-élettartamuk is lehet.
 • Okosórák: A Mindennapi Élet Segítőtársai
  2023. március 31
  623
  Az okosóráknak számos előnyük van a hagyományos órákkal és más technológiai eszközökkel szemben. Az okosórák néhány fő előnyei a következők: 1. Fokozott hatékonyság: Az okosórák segítségével gyorsan és egyszerűen érhet el információkat és végezhet el feladatokat anélkül, hogy állandóan a telefonját vagy számítógépét kellene néznie. Értesítéseket fogadhat, zenét vezérelhet, e-maileket ellenőrizhet, és akár telefonhívásokat is fogadhat közvetlenül a csuklójáról.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény