Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • Szerszámkészlet, a barkácsolás elengedhetetlen kelléke
    2021. június 29
    658
    Barkácsolás? Kerti munka? Felújítás? Úgy gondoljuk, egy háztartásból sem hiányozhat legalább egy minimális felszereltségű szerszámkészlet, hiszen előbb vagy utóbb, de szükség lesz arra a kalapácsra vagy csavarhúzóra.
  • Kábeldob védelmi osztályok
    2021. június 22
    773
    Bizonyára sokan találkoztak már IP jelzéssel, amelyek minden elektromos készüléken és azok burkolatán fellelhető és a védettségi fokozat osztályozására szolgál. Ezt a kódrendszert azért hozták létre, hogy mutassa mekkora fokú védelmi értékű az adott készülék, illetve milyen külső behatások ellen milyen mértékben képes védelmet nyújtani.
  • Sarokcsiszoló, a sokoldalú szerszám
    2021. június 08
    774
    Kevesen vannak, akik ne hallották már volna a sarokcsiszoló vagy legalább a flex kifejezést. Annak ellenére, hogy csiszolóként emlegetik, számos más funkciót is ellátnak, mint például a darabolás és méretre vágás a végtelen számú tartozékoknak köszönhetően. Komoly, nagyipari sarokcsiszolóink közül is válogathatsz webáruházunkban!
  • Kompresszor választási segédlet
    2020. július 17
    1156
    Kompresszorokat manapság már az élet számos területén használunk, legyen szó kerékfújásról, gumimatracról vagy akár a sűrített levegővel működtethető úgynevezett pneumatikus szerszámokról. Rengeteg időt és energiát megspórolhat számunkra, ha nem kézipumpával kell felfújni egyes dolgainkat, hanem egyszerűen egy kompresszor segítségével pár perc alatt készen vagyunk.
  • Az ipari porszívó remek választás otthonra is
    2020. július 10
    1386
    Az egyik legáltalánosabb otthoni takarítóeszközünk kétség kívül a porszívó, hiszen gyorsan és látványosan szabadulhatunk meg a hajszálaktól és porcicáktól segítségével. Előszeretettel használjuk a száraz szennyeződések feltakarításához, azonban ha valami kifolyik, a nedvességet már nem tudjuk ilyen könnyen feltakarítani.
  • Sarokcsiszolók többféle használatra
    2020. június 07
    760
    Szerencsére a barkács sarokcsiszolók között is akadnak okos, kézhezálló darabok. Ez miért is fontos felvetés? Sokan csak kiegészítő szerszámként tekintenek a sarokcsiszolókra, hiszen esetenként csak mellékesen használják őket.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény