Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Mi a True Color technológia? Avagy az automata hegesztőpajzsok újabb generációja.

2023. január 04
1737
Mi a True Color technológia? Avagy az automata hegesztőpajzsok újabb generációja.

TRUE COLOR technológiáról pár szóban:

mateweld inverteres hegesztő és a true color technológia

 

A hegesztőpajzsunkba beépített szűrőkazetta a legmodernebb, komplex szűrő-bevonat technológiával készült. Ennek köszönhetően a látható fény spektrumának szélesebb tartományát teszi láthatóvá a hegesztő számára. A technológia kiváló optikai tulajdonságokat és valósághoz közeli színhűséget biztosít. Továbbá a nagyfelbontású lencsék az infravörös és ultraibolya sugárzás 99,99%-át visszaverik és elnyelik, így kristálytiszta kilátás nyílik az ívre és az ömleédkre.


A hegesztés rendkívül magas hőmérsékletet igényel, ami súlyos sérülésekhez vezethet. A hegesztők minden nap ki vannak téve szikráknak, hőnek és sugárzásnak, amelyek károsíthatják a szemüket.


Ezért a megfelelő biztonsági felszerelés elengedhetetlen a hegesztéssel végzett munka során. A kiváló minőségű hegesztősisak elengedhetetlen eszköz, hogy megvédje magát és biztonságban tudjon maradni a munkában. Ha új hegesztősisakot szeretne vásárolni, íme néhány tipp, amelyek segítenek a döntés meghozatalában.


Mire figyeljek hegesztő burkolat vásárlásakor?

A hegesztőburkolat kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni. Az első a látómező mérete. Ezt általában a megtekintő ablak hosszával és szélességével mérik, a nagyobb méretek pedig szélesebb látótávolságot biztosítanak, és megkönnyítik a nagy projekteken való munkát.


Egy másik fontos tényező a kényelem. Keressen könnyű sisakokat puha párnázással, hogy megakadályozza az irritációt vagy a kényelmetlenséget munka közben. A hegesztősisaknak egyszerre több órán keresztül kényelmesnek kell lennie.


Figyelembe kell vennie a hegesztőburkolat által nyújtott védelmi szintet is, főleg azt, hogy hogyan szűri ki a káros sugárzást. A legtöbb hegesztőpajzs védelmet nyújt az ultraibolya és infravörös sugárzás ellen.


Konzultáltunk fémipari közösségünkkel, akik naponta használnak hegesztősisakot, és kiértékeltük a legfrissebb vásárlói véleményadatokat, hogy meghatározzuk a legjobb hegesztősisakokat a piacon:


Az egyik legjobb hegesztősisak a piacon a vásárlóink visszajelzése és véleménye alapján a MATEWELD Hungary Sólyomszem™ M - 4 ívérzékelős - True Color automata hegesztőpajzs és az IWELD NORED EYE 3 BLACKBASE Automata hegesztőpajzs, melyek napenergiával működő automatikus sötétítő hegesztőpajzsok. Az elskőként említett hegesztőpajzs nagyobb látómezővel rendelkezik, így bőséges teret biztosít a munkája tisztán és egyszerűen történő megtekintéséhez. A 100x60mm-es méretű látómező elég nagy a TIG, MIG és az MMA pálcás hegesztéshez egyaránt.

Ami a kényelmet illeti, ez a sisak hihetetlenül könnyű és hordozható. Nem nehezíti meg munka közben, lehetővé téve, hogy az aktuális feladatra összpontosítson. Az elforgatható fejfedőnek köszönhetően a sisak könnyen beállítható, hogy tökéletesen illeszkedjen a fejéhez. Még a kagyló helyzetét is finomhangolhatja, hogy tökéletesen illeszkedjen a szeme elé, és optimális védelmet nyújtson.


Ez a sisak 1/30 000 másodperc alatti válaszidejével első osztályú védelmet is nyújtj a káros UV- és IR-sugárzás ellen. A fejlett napenergiával működő automatikus sötétítő funkciónak köszönhetően a láthatóság mindig kristálytiszta, így precízen dolgozhat. A négy prémium ívérzékelő segítségével gyorsan és pontosan észlelheti az ívet, még nehéz hegesztési környezetben is.

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény