Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Racsnis szerszámkészlet

2021. január 28
597
Racsnis szerszámkészlet

Az alapvető szerszámok bármikor szükségessé válhatnak a háztartásban. Míg egyesek számára hobbi a szerelés, otthoni barkácsolás, addig másoknak csak alkalom adtán kerül elő egy-egy szerszám, akkor is akár komoly hivatást jelentve. Azonban mindkét esetben egy dolog biztosan közös: a nélkülözhetetlen racsnis szerszámkészlet.

 

Szerszámkészletek

 

A minőségi munkavégzés alapja a jó szerszám

Egy megfelelően elegendő részes racsnis készlet jelentősen megkönnyítheti a mindennapokat és lerövidítheti a szerelésre-javításra szánt időt. Dugókulcs segítségével hamar és szorosan rögzíthető minden hozzáférhetetlen csavar, amivel értékes perceket lehet spórolni. Nem véletlenül járja az a mondás, miszerint jó munkát csak jó szerszámokkal lehet végezni. A márkajelölés az egyik legbeszédesebb tulajdonság akár egy racsnis szerszámkészlet kiválasztása esetén is, hiszen ha nem lenne megfelelően jó, el sem terjedt volna. A másik fontos tényező az ár, de szem előtt kell tartani, hogy az olcsó szerszámok sem feltétlenül olcsók. Ennek oka, hogy a legolcsóbb eszközök hamar tönkre is mennek, így újból szükséges beszerezni őket, ami meglehetősen drágább végösszegre jön ki, mint az egyszeri jó minőségű racsnis készlet kifizetése. Az olcsó, névtelen termékeknek megvan az a veszélye is, hogy csak nagyjából egyeznek meg a ráírt adatokkal, így könnyen lehet egy 10-es dugókulcsfej 10 és feles, amivel kínlódás lesz előre haladni.

Melyik a legjobb racsnis készlet?

Nos, ez a kérdés annál összetettebb, minthogy egyértelmű és határozott választ lehessen adni rá. Ennek több oka ismeretes, mint például egy villanyszerelőnek viszonylag más szerszámok kellenek, mint mondjuk egy autószerelőnek. Az sem mellékes, hogy mire lenne használva a racsnis szerszámkészlet, hiszen ha csupán az autó csomagtartójába téve „jó, ha van”, akkor elegendő egy kisebb méretű beruházást választani. Viszont amennyiben konkrét és mindennapos munkához való használatra kell, úgy érdemes egy jól felszerelt, akár 100 vagy annál több részes racsnis készlet mellett dönteni. Emellett a méret és a súly is fontos tényező lehet, a csomagtartós példára visszatérve egy kompaktabb egység talán a legjobb választás a szükségesebb szerszámokkal. Azonban jó, ha van egy „mindentudó”, sokrészes racsnis készlet a kamrában vagy a fészerben arra az esetre, ha házkörüli munka vagy javítanivaló adódna. A masszív és törhetetlen szárak pedig bizonyára kiállják majd az idő próbáját, ahogyan a strapabíró dugókulcsok is jó szolgálatot tesznek majd hosszú évtizedeken át.

Egy műhelyből sem hiányozhat

Nem bonyolult találós kérdés, de nem is nélkülözhető a racsnis szerszámkészlet egy jól felszerelt műhelyből. Az alapkészlet lelke a racsnis hajtószár, valamint a különböző hosszúságú toldatok, a T-szár és természetesen az eltérő nagyságú dugók. Nagyságuk a bennük lévő négyszög lapmérete alapján van besorolva és felosztva, a dugók ugyanis ezzel a profillal kapcsolódnak a hajtószárhoz. Ezek mindig egy irányban racsniznak, visszafelé pedig reteszelnek. Az erőátvitel a dugóbetétekről a lapokon történik a csúcsok helyett, így ezen szerszámok nagy előnye, hogy sokkal nagyobb erő kifejtésére képesek anélkül, hogy az anyacsavar élei sérülnének.  Ezen felül a racsnis készlet általában tartalmaz villáskulcsokat, imbuszkulcsokat, harapó- és csípőfogókat a teljesebb összképért. A racsnis szerszámkészlet minden darabja és része tökéletesen visszailleszthető eredeti helyére, így könnyebb rendet tartani és megtalálni az éppen szükséges eszközöket.

racsnis készlet minden háztartásba
A nagyobb méretű, beragadt csavarokhoz először érdemes inkább T-szárat használni, hogy a racsni kilincsműve ne sérüljön meg véletlenül sem.

Mára már elmúltak azok az idők, amikor az embernek a fél világot be kellett járnia egy megfelelő méretű villáskulcsért, ami nem ment tönkre az első használattól. Sőt, sokan nem is látják élőben a terméket, amit vásárolnak, hiszen online minden megrendelhető. Éppen emiatt is nagyon meg kell választani kitől és milyen termékre esik a választás, hiszen nem mindegy milyen minőséget lehet kapni a kiadott pénzért. Ezért is fontos a megbízhatóság, ugyanis elegendő egy-két nem megfelelő szerszám és oda a bizalom, ami mindkét fél számára hátrányokkal jár. Webáruházunkban lényegesnek tartjuk, hogy a magas minőség mellett maradéktalanul szolgáljuk ki ügyfeleinket, hogy a legközelebbi alkalommal bizalommal fordulhassanak hozzánk. Számos szerszámkészlettel rendelkezünk és segítünk kiválasztani a megfelelőt mindenki számára!


címkék:
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény