Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Szerszámkészlet, a barkácsolás elengedhetetlen kelléke

2021. június 29
661
Szerszámkészlet, a barkácsolás elengedhetetlen kelléke

Barkácsolás? Kerti munka? Felújítás? Úgy gondoljuk, egy háztartásból sem hiányozhat legalább egy minimális felszereltségű szerszámkészlet, hiszen előbb vagy utóbb, de szükség lesz arra a kalapácsra vagy csavarhúzóra. 

 

Amikor a szakember Te vagy!

Vannak, akik a legkisebb dolog elromlásakor is szakembert hívnak a biztonság kedvéért és vannak, akik egyből szerszámosládát ragadnak, ha valamit javítani kell. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, viszont apróbb dolgok esetében lehet egyszerűbb és költségkímélőbb a sajátkezű megoldás. Egy szög bekalapálásába vagy egy csavar becsavarozásába egyáltalán nem nehéz beletanulni. A probléma megoldását követően pedig meglesz az a sikerérzés, hogy valamit egyedül is megoldottunk. Attól függően, hogy ki milyen gyakran használ szerszámokat, választható kisebb, dobozos kiszerelésű készlet, ami mondjuk a fő eszközöket tartalmazza: fogó, kalapács, néhány csavarhúzóval kiegészítve. Léteznek nagyobb kiszerelésű készletek, amelyek már többféle szerszámot tartalmaznak és több méretben. Ez azért célszerűbb, mert sokszor egy méret eltérés is nagy bosszúságot okozhat, pláne ha pont olyan villáskulcs nincs, mint amilyen kéne. A szakemberek számára rendelkezésre álló speciális készletek adott szerszámokat tartalmaznak, hogy a lehető legjobban kiszolgálják az adott munkaterületet. Ilyenek például a csak villáskulcsot tartalmazó készletek, vagy a biteket és dugókulcsot magába foglaló racsnis szerszámkészletek. Otthonra előnyös lehet egy lapos- és csillagfejű csavarhúzókat tartalmazó készlet, amelyet előkapva azonnal helyükre húzhatóak a meglazult csavarok. A garázsba vagy fészerbe már egy komolyabb felszereltségű szerszámosládát érdemes beszerezni, hiszen a barkácsmunkák és a javítási feladatok jelentős része itt zajlik. Emellett sokan gondolkodnak olyan mobilis készletekben, amelyet az autó csomagtartójába téve utazáskor van velük és bármi baj esetén nagy segítséget nyújthatnak.

 

Szerszámok és munkagépek

Kezdő barkácsolók számára lehet, hogy eleinte nagy feladatnak tűnik a szükséges szerszámok kiválasztása, ezért az általánosan használt eszközökből összeállítottunk egy listát: kalapács, kombinált fogó (vagy fogókészlet), laposfejű- és csillagcsavarhúzó, imbuszkulcsok (csavarhúzóból és csillagcsavarhúzóból több méret is ajánlott), mérőszalag és esetleg egy tapétavágó szike. Ezt egészíthetjük ki a továbbiakban villáskulcs készlettel és bitkészlettel, amely szinte minden csavarfajtára alkalmas. Nagyobb keletű barkácsmunkákhoz nélkülözhetetlen lesz egy fémkeretes fűrész, illetve reszelő, valamint vésőre és gyalura is beruházhatunk.

A kézi szerszámokat idővel mindenki gépesítettekre cseréli, illetve kiegészíti a kollekcióját motoros gépekkel. Elengedhetetlen eszköz a fúrógép, ami gyakran kombináltan kapható fúró-csavarozó formájában. Ehhez ugyebár különböző méretű fúrófejek szükségesek, hogy a legtöbb munkához megfelelő méretű lyukakat üssön. Ezek a legáltalánosabban használt eszközök és gépek a teljesség igénye nélkül, hiszen bármennyit is beszerzünk belőlük, a készletünk akkor sem lesz teljes, hanem inkább jól felszerelt.

 

megbízható eszközök a barkácsoláshoz
Akár alap szerszámkészletek, vagy profi barkácskészletek kellenek, nálunk megtalálod

 

Megbízhatóság hosszútávon

Az évek során jobbról-balról beszerzett szerszámok biztosan nem lesznek egységesek sem minőségben, sem pedig élettartamban. Nem is beszélve arról, hogy az apránként összegyűjtött eszközök végösszegben jóval meghaladják az egyszeri szerszámkészletek árát, így jobban megéri egy kiszerelésben beszerezni. A nyolc részes készletektől kezdve a 158 részesekig mindenféle megtalálható webáruházunkban, hogy minél szélesebb körben szolgálhassuk ki vásárlóinkat. Az eszközkészletek másik nagy előnye, hogy minden szerszámnak pontosan megvan a helye, így elővételkor nem kell keresgélni a méretet és elpakoláskor is precízen a helyére passzol minden. A szerszámosládába dobált random kellékek ideje lejárt, a rendezett szerszámoké a főszerep. Legyen szó hétvégi bicikliszerelésről, vagy kilazult csaptelepről, a megfelelő eszközök segítségével könnyedén szerelővé válhatunk mi magunk is. Nem vagy biztos benne, melyik készlet lenne a legjobb választás, mert túl nagy a választék? Írj nekünk és segítünk kiválasztani a számodra megfelelőt!

 


címkék:
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény