Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • Kifinomult Technológia és Megfizethetőség: Ismerje Meg Új Automata Hegesztőpajzsunkat, a MATEWELD Hungary Sólyomszem S 2-őt!
    2023. augusztus 23
    1827
    A MATEWELD® Hungary Sólyomszem S 2 hegesztőpajzs a piaci és gazdasági igényekhez igazodva lett tervezve. Az elsődleges cél az volt, hogy egy költséghatékony és gazdaságos terméket hozzunk létre, amelyet a kezdő hegesztők is örömmel megvásárolhatnak. Ugyanakkor nem engedtük, hogy a költséghatékonyság a minőség rovására menjen. Mindenekelőtt fontos volt számunkra, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek a termékeinkkel.
  • Szabad szemek hegesztés közben – hogyan kell kezelni?
    2023. február 10
    3200
    A látás mindannyiunk életében fontos szerepet játszik. Számos tényező káros a szemre, és a hegesztés során keletkező intenzív fény az egyik legveszélyesebb. Az ilyen típusú munkavégzés során a látást ultraibolya sugarak is érik. A megfelelő védelem hiánya hozzájárul a szem expozíciójához. Hogyan lehet kezelni egy ilyen problémát?Szembe kerülés – tünetek A hegesztés során szabaddá tett szemek számos kellemetlen tünetet okoznak, elsősorban fájdalmat és heves égést. Nem kellemes érzés, amiatt is, hogy képtelen vagyok a szememeim becsukására. Általában nem lehetséges, mert a tünetek ekkor felerősödnek, emellett erős könnyezés is jelentkezik. Egyes hegesztők a kötőhártya duzzadását is észlelik, amelyet hiperémia kísér.
  • Mi a True Color technológia? Avagy az automata hegesztőpajzsok újabb generációja.
    2023. január 04
    1763
    A hegesztőpajzsunkba beépített szűrőkazetta a legmodernebb, komplex szűrő-bevonat technológiával készült. Ennek köszönhetően a látható fény spektrumának szélesebb tartományát teszi láthatóvá a hegesztő számára. A technológia kiváló optikai tulajdonságokat és valósághoz közeli színhűséget biztosít. Továbbá a nagyfelbontású lencsék az infravörös és ultraibolya sugárzás 99,99%-át visszaverik és elnyelik, így kristálytiszta kilátás nyílik az ívre és az ömleédkre.
  • Miért érdemes automata hegesztőpajzsra váltani?
    2021. május 03
    1901
    A hegesztőgépek mellett szinte ugyanolyan fontos a megfelelő védőfelszerelés kiválasztása, amelyek több funkciót is képesek betölteni: a biztonság és védelem mellett megkönnyítik a gépekkel való munkavégzést.
  • Automata hegesztőpajzs, a biztos védelem
    2020. augusztus 21
    3280
    Nem lehet elégszer kihangsúlyozni a munkafolyamatok során a balesetvédelem fontosságát, hiszen a munkabalesetek igen nagy százalékban megelőzhetőek. Hegesztés alkalmával alapfelszerelésnek számítanak a védőpajzsok, kötények és a kesztyűk, amelyek megfelelő biztonságot nyújtanak a többezer fokos hőmérséklettel szemben.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény