Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • Fedezd Fel a Hegesztés Művészetét Otthon: MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-140E Syn hegesztőgép
    2023. november 28
    731
    Most lehetőséged van rá, hogy otthonodban megtapasztald a professzionális hegesztés világát a Mateweld Hungary Buffalo Power™ MIG 140E SYN segítségével. Engedd meg, hogy elmeséljem, miért lesz ez a hegesztőgép a te legjobb társad! A porbeles hegesztés otthoni alkalmazása teret nyer a kreatív barkácsprojektek és a kényelmes munkavégzés terén. Ebben a bejegyzésben felfedezzük, hogyan válhat az otthoni műhelyedben az önvédő porbeles hegesztőgép a szorgos kézimunka és a művészi alkotások elengedhetetlen eszközévé.
  • Kifinomult Technológia és Megfizethetőség: Ismerje Meg Új Automata Hegesztőpajzsunkat, a MATEWELD Hungary Sólyomszem S 2-őt!
    2023. augusztus 23
    1800
    A MATEWELD® Hungary Sólyomszem S 2 hegesztőpajzs a piaci és gazdasági igényekhez igazodva lett tervezve. Az elsődleges cél az volt, hogy egy költséghatékony és gazdaságos terméket hozzunk létre, amelyet a kezdő hegesztők is örömmel megvásárolhatnak. Ugyanakkor nem engedtük, hogy a költséghatékonyság a minőség rovására menjen. Mindenekelőtt fontos volt számunkra, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek a termékeinkkel.
  • Professzionális Megoldás a Hegesztési kihívásokra: Buffalo Power™ MIG Hegesztőgépek a MATEWELD Hungary-tól
    2023. július 07
    3654
    Szeretne könnyedén és professzionálisan dolgozni? Akkor a MATEWELD® Hungary Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 Inverteres CO hegesztőgéppel biztosan elégedett lesz! Ez a kisipari kategóriába tartozó co2 hegesztőgép a legújabb technológiát használja, ami lehetővé teszi a hatékony, egyszerű és professzionális hegesztést. Egyszerűen kezelhető A Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 típusú hegesztőgépeink kifejezetten azoknak készült, akiknek fontos a hatékony és gyors munkavégzés. A letisztult kezelőfelület révén a kezelése igazán egyszerű, így a hegesztéshez nincs szükség különleges szakképzettségre vagy gyakorlatra.
  • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-160E SYN inverteres CO hegesztő – Ideális választás kezdőknek
    2023. június 30
    3508
    A hegesztés egy olyan kézügyességet és technikát igénylő művészet, amelyet sokan érdeklődve és lelkesedéssel tanulnak meg. A hegesztés izgalmas világa most még könnyebben megközelíthető a MATEWELD Hungary® Buffalo Power™ MIG 160E SYN inverteres CO hegesztőgép segítségével. Ez a speciálisan a kezdők számára fejlesztett gép több funkciót és előnyt kínál, amelyekkel könnyebbé és élvezetesebbé válik a hegesztés. Ha te is azok közé tartozol, akik most ismerkednek a hegesztés világával, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a hegesztőgépet.
  • Bemutatkozik a MATEWELD Hungary - A Hegesztéstechnikai Megoldások Szakértője
    2023. május 28
    2402
    Cégünk 13 éve úttörő szerepet játszik a hegesztőgépek forgalmazása és gyártása terén. Tapasztalatunk nem csak az értékesítésben, hanem a gyártásban is megmutatkozik, így garantáltan a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtjuk vásárlóinknak. Az évek során folyamatosan konzultálunk vevőinkkel, hogy megismerjük az igényeiket és fejleszthessük termékeinket ennek megfelelően. Ez lehetővé tette számunkra, hogy hegesztőgépeink mindig a legújabb technológiákat tartalmazzák és a legmagasabb minőségi szabványokat kövessék.
  • Hogyan kell ápolni a hegesztőgépet? Megfelelő működés - néhány gyakorlati tanács
    2023. február 21
    1459
    A hegesztőgép megvásárlása után érdemes azonnal elolvasni a gyártó ajánlásait, melyeket a kézikönyvben talál. Nem árt, még akkor sem, ha Ön sok éves tapasztalattal rendelkező hegesztő. Az ilyen dokumentumok elején általában megemlítik, hogy a berendezést csak rendeltetésszerűen szabad használni.A gyártó ajánlásainak való megfelelés A hegesztőgép megvásárlása után érdemes azonnal elolvasni a gyártó ajánlásait, melyeket a kézikönyvben talál. Nem árt, még akkor sem, ha Ön sok éves tapasztalattal rendelkező hegesztő. Az ilyen dokumentumok elején általában megemlítik, hogy a berendezést csak rendeltetésszerűen szabad használni.
  • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép - A kisipar legmegbízhatóbb eszköze
    2023. január 20
    2575
    Hegesztőgépünk főbb tulajdonságai, előnyei közé tartozik a stabil működés, határozott ív erő, könnyű súly, hordozható, energiatakarékos és halk működés. A mikroprocesszor vezérlés folyamatosan segíti a hegesztő ív optimális karakterének megtartásában. Az automata HOT START (meleg indítás), ARC FORCE (ívkeménység szabályzás), ANTI STICK (letapadásgátlás) funkcióknak köszönhetően könnyű az ívfelvétel és stabil az ívtartás emelett szebb a varrat minősége. VRD FUNKCIÓ (Voltage Reduction Device) az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben.
  • MATEWELD Hungary - több van benne, mint gondolná
    2020. december 18
    7453
    Webáruházunk kínálatában igyekszünk folyamatosan lépést tartani a legújabb és legmodernebb termékekkel, vásárlóink visszajelzései és igényei alapján. Hegesztéstechnikai szaküzletünkben számtalan gépet...
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény