Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

AEG sarokcsiszolók


Az AEG POWERTOOLS csiszológépek széles választékát kínálja sokféle teljesítményosztályban a legkülönfélébb professzionális célokra. A nagy teljesítményű szerszámok fejlett funkciókkal biztosítják a könnyű, kényelmes használatot a legnehezebb körülmények között is. 

Az AEG egy világszerte ismert márka, nevével főként a háztartási gépek vételénél lehet találkozni, illetve számos jó minőségű szerszámgépet is piacra dobtak már. Bizalomgerjesztő külső megjelenésükön túl abszolút megbízható munkagépeknek bizonyulnak, ugyanis nagy hangsúlyt fektetnek a technológiai fejlesztésekre a termékek kialakítása során. Feltűnő narancssárga színüknek köszönhetően könnyen beazonosítható a márka, amely feketével kiegészülve egészen elegáns megjelenést kölcsönöz. Nincs ez másképp az AEG sarokcsiszoló gépek esetében sem, amelyek a megújult arculat mellett tökéletesen funkcionálnak az új technológiával kialakított gyártásnak köszönhetően. Számos profi szakember választ AEG által gyártott elektromos kéziszerszámot tudván, hogy kimagasló teljesítményt nyújtanak az innovatív fejlesztések révén. Legnépszerűbb és legkeresettebb termékük az AEG sarokcsiszoló egy- és kétkezes típusai. Ár-érték arányuk kifejezetten jónak tekinthető a hasonló minőségű versenytársakéhoz képest.

aeg sarokcsiszoló

AEG sarokcsiszoló egy- és kétkezes kivitelben is


AEG sarokcsiszoló általános jellemzői

Az egykezes elektromos szerszámgépek nem haladják meg a 3 kg-os tömeget, így könnyen és hatékonyan lehet velük dolgozni. A kisebb gépekben erőteljes 800 W, míg a nagyobbakban már határozottabb 1200 Wattos motor van beépítve. Kétkezes AEG sarokcsiszoló esetén a tömeg körülbelül a duplája az egykezesének, ahogyan a motor is 2200 Watt erősségű és műgyantával van bevonva hosszabb élettartam céljából. Mindegyik csiszolóra igaz, hogy felettébb kompakt, a kialakításuknak köszönhetően jó fogást biztosítanak, valamint AVS vibrációcsökkentő markolattal vannak ellátva. Védőburkolatuk szerszámmentesen állítható, a hajtóműház alakjának köszönhetően szűk helyeken is könnyedén használható a munkadarab kiváló láthatósága mellett. A FIXTECH szabadalmaztatott szorítóanya egyszerű és gyors tárcsacserét nyújt, előtérbe helyezve a biztonsági előírásokat. Esetleges áramkimaradás esetén biztonsági relé védi az eszközt és használóját az ismételt bekapcsolódástól, illetve a túlmelegedés megelőzésére optimalizált hűtőráccsal is ellátták. Az újtechnológiás fejlesztések során az AEG sarokcsiszoló gépeknek a legkeményebb próbákat kellett kiállniuk, hogy felhasználóik biztosan a megfelelő minőséget kaphassák.

A gyártó által biztosított egy éves jótállás plusz két év garanciával meghosszabbítható, amelyhez interneten történő regisztráció szükséges a vásárlást követő egy hónapon belül. 


Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény