Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

AEG termékek

Az AEG története 1887-ben kezdődött, amikor Emil Rathenau megalapította a vállalatot, és elkezdte az izzólámpák gyártását. 20 évvel később, a háztartási gép gyártók között elsőként, az AEG felfogadott egy dizájnert, Peter Behrens professzort, hogy segítsen olyan háztartási gépeket alkotni, melyek nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem funkcionálisak is. Tőle származik a márka – mind a mai napig élő – szlogenje a Perfekt in Form und Funktion is.

Peter Behrens professzor nem csak a formatervezést, hanem az arculattervezést is meghonosította a vállalatnál, ami akkor még újdonságnak számított az ipari vállalatoknál. Behrens 1907-ben (több mint 100 évvel ezelőtt!) elkezdett márkát építeni. Az AEG munkatársaként ő volt az első, aki a márkajelzést, hirdetési anyagokat és a vállalati publikációkat egységes formában adta ki. Az AEG és a munkatársak egyéni igényeire szabott gyárakat tervezett. Nem csupán a vállalat logóját rajzolta meg, ő építette fel a vállalat egész arculatát. Így az arculattervezés a vállalat filozófiájának alapkövévé vált.

Az AEG POWERTOOLS ígéri, hogy a mai és a jövőbeni szakmabeliek számára izgalmas, nagy teljesítményű, innovatív, működő megoldásokat kínál. 

Az AEG POWERTOOLS megalapítása óta vezető szerepet tölt be az új termékfejlesztésben. Az első szállítható fúrógépek bevezetésével 1898-ban hordozható elektromos szerszámok születtek. Több mint 100 év múlva az AEG még mindig kínál professzionális felhasználói innovatív, erőteljes megoldásokat.

Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény