Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

EINHELL Sarokcsiszolók

Ha Ön lelkes kezdő hobbi barkácsoló az Einhell sarokcsiszoló nagyszerű választás. A készülékkel könnyedén vághat fémet, követ és kerámiát. Kiválóan alkalmas csiszolásra, felületek simítására, rozsda eltávolítására, élek és sorják lekerekítésére, valamint sarkokban, bemélyedésekben történő munkákra. Azonban ha Ön rendszeres kisipari - ipari felhasználásra szeretne vásárolni sarokcsiszolót, látogasson át az AEG termékeinkre.

Kezdő kézbe bizalommal

Flexelni nem nehéz megtanulni, pláne akkor, ha a használt eszköz „tanítja” a használóját könnyű és egyszerű kezelhetősége révén. Ez igaz az Einhell sarokcsiszoló gépekre, hiszen megbízhatóságának köszönhetően akár kezdő kézbe is adható. Mind az ezermesterek, mind pedig a hobbifelhasználók megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb elektromos eszközöket anélkül, hogy nagyobb költségekbe vernék magukat. Az Einhell sarokcsiszoló gépek ugyanis kiváló ár-érték aránynak örvendenek, amelyre a gyártó is több éves garanciát vállal, ami igen jó jel. Nagy teljesítményük mellett, amennyiben a maximumra kell váltani, úgy a hagyományos, kábellel ellátott termékeket érdemes választani. Az akkumulátorral ellátott eszközök azonban nagyobb szabadságot nyújtanak, kényelmesebb és rugalmasabb a használatuk. Emellett meg kell jegyezni, hogy a barkács célra szánt Einhell sarokcsiszoló gépek – mint azt nevük is mutatja – napi néhány óra használatra alkalmasak, ha elkezd melegedni ki kell kapcsolni és pihentetni az eszközt. Amennyiben ennél nagyobb igénybevételű sarokcsiszoló szükséges, azt érdemes az ipari-nagyipari gépek között keresni.

einhell sarokcsiszoló

Egy Einhell sarokcsiszoló jól jön a ház körüli munkákban


Fekete-vörös munkagépek

Az Einhell sarokcsiszoló kinézetében elegánsan osztozkodik a vörös és a fekete váltakozásában, ami tükrözi a felső kategóriás barkácsgépek megbízhatóságát és strapabírását. Itt meg kell említeni, hogy nem csak ezzel a színkombinációval léteznek Einhell eszközök, hanem ezzel jelölik az otthoni felhasználásra szánt gépeiket. Einhell sarokcsiszoló választása és vétele során segítséget nyújthat az elnevezésben jelölt rövidítések ismerete: a TH annyit jelent, hogy otthoni felhasználásra javasolt gép; a TC a klasszikus gépeket jelöli, főként otthoni- és barkács célokra; illetve a harmadik fajta a TE rövidítés, amely kisipari munkálatokhoz javasolt igen masszív kidolgozása végett. Általánosan elmondható, hogy a markolat gumiszerű és puha, de jó fogást biztosít, ami nagyban megnöveli a biztonságérzetet használat közben, valamint három pozícióban is felszerelhető. Társaikhoz képest viszonylag hosszú és kellően bevont kábel csatlakozik a hagyományos kialakítású gépekhez. A nyélben tartható a korongcserélő kulcs, hogy ne kelljen külön keresni szükség esetén. Akár csavarhúzó nélkül, könnyedén állítható a védőborítás, ami elég praktikus, de nagyon fontos szem előtt tartani a munkavédelmi előírásokat és nem levenni azt! 

Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény