Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Hegesztéstechnika

A hegesztés tudománya nem egy velünk született képesség - azt mindenkinek el kell sajátítania. Ha viszont egyszer valaki megtanulja, akkor nem csak ipari és kisipari alkalmazásoknál veszi majd hasznát: az otthoni felhasználóknak / hobbi barkácsolóknak is nagy segítség lesz. Ne feledje viszont, hogy hegesztés és hegesztés között is van különbség: ahány hegesztési folyamat, annyi hegesztőkészülékre lehet szüksége. Nálunk megtalálja a kompakt, könnyű, nagyteljesítményű inverteres hegesztőkészülékeket, és a védőgázas hegesztőkészülékeket, amelyekkel számos hegesztési munkát kényelmesen el tud végezni. Figyelmébe ajánljuk sokoldalú elektromos hegesztőkészülékeinket, illetve porbéléses hegesztőkészülékeinket, amelyeket elsősorban rozsdamentes acél hegesztésére terveztek.

 Szeret barkácsolni, vagy esetleg a munkájához elengedhetetlen a szerszámok és gépek napi használata? Akkor Ön is nagyon jól tudja, hogy egy megbízható szerszámnál nincs is fontosabb, hiszen nem elég, hogy biztonságosnak kell lennie a vele való munkának, de a kiváló teljesítmény is alapkövetelmény. 

Ugyanígy igaz ez a hegesztőgépekre is. Mi nagyon jól tudjuk ezt, épp ezért kizárólag elismert és megbízható márkák termékeit forgalmazzuk webáruházunkban. 

Cégünk széles palettáját kínálja a hegesztés technikához kapcsolódó alkatrészeknek, kiegészítőknek és gépeknek, így nálunk vásárolhat hegesztőgépet, hegesztő elektródát és kiegészítőit. 

Vásároljon munkájához szükséges felszerelést egy megbízható és számos referenciával rendelkező vállalkozástól! Ne bízza a véletlenre és inkább tegye le voksát a biztonságos munkavégzés mellett használjon Ön is magas minőségű hegesztőgépeket és hívjon minket, munkatársaink készséggel válaszolnak kérdéseire!

Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény