Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Okosórák

 

Ha egy női vagy férfi öltözékről van szó, semmi sem teszi jobbá, mint egy óra. 

 A jól kidolgozott karóra nem csak időmérő, hanem stílusjegy is. 

 A piacon számtalan karóra és okosóra kapható, ezért kihívást jelenthet a megfelelő kiválasztása.  Íme néhány figyelembe veendő dolog.

A karórák különböző funkciókkal rendelkeznek, mint például kronográf, fordulatszámmérő és GMT.
 (A GMT a greenwichi középidő rövidítése, amely a londoni Királyi Obszervatórium szerint a „nulla óra” szabványa. A világ különböző pontjain mozogva a helyi idő kiszámításához órákat kell hozzáadni vagy levonni. Hongkong GMT +8, Dubai GMT +4, Philadelphia pedig GMT -5.)


Az óra céljától függően válasszon olyat, amelyik az Ön igényeinek megfelelő funkciókkal rendelkezik.

 

 Kialakítás: A férfi karórák különféle kivitelben kaphatók, a klasszikustól a modernig.  A választott dizájnnak meg kell felelnie a stílusodnak, az öltözékednek és az alkalomnak. 

 Anyag: A férfi karórák különféle anyagokból készülhetnek, például rozsdamentes acélból, bőrből és kerámiából.  A választott anyagnak meg kell felelnie az Ön stílusának és preferenciáinak. 

 Ár: A férfi karórák ára a márkától, a minőségtől és a jellemzőktől függően változik.  Válassz olyan órát, amely megfelel a pénztárcájának, és értéket biztosít a pénzéért.

 

A férfi karórák nem csupán órák.  Ezek divatnyilatkozat és személyiséged kiterjesztése.  Megfelelő útmutatással olyan órát találhat, amely megfelel az Ön igényeinek és kiegészíti stílusát.

 

 

Ha olyan férfi sportórát keres, amely lépést tud tartani aktív életmódjával, több tényezőt is figyelembe kell vennie.  Íme néhány jellemző, amire figyelni kell a sportóra kiválasztásakor: 

Vízállóság: A sportórának vízállónak kell lennie, mivel edzés közben izzadhat vagy víznek lehet kitéve.  Keressen olyan órát, amely elvisel bizonyos szintű víznyomást vagy mélységet.

 Tartósság: Olyan sportórát szeretne, amely ellenáll az intenzív fizikai tevékenységek megterhelésének.  Keressen tartós anyagokból, például rozsdamentes acélból, titánból vagy szívós gyantából készült órákat.

 Stopper és időzítő: Ezek a sportóra alapvető jellemzői, mivel lehetővé teszik a teljesítmény, a sebesség és a távolság pontos követését.

 GPS: A GPS-képes óra ideális, ha szabadtéri tevékenységeket szeretne, például futást, kerékpározást vagy túrázást.  Lehetővé teszi az útvonal, a sebesség és a távolság nyomon követését.

  Kényelem: Ne akarjon olyan órát viselni, amely terjedelmes, kényelmetlen vagy koptatós edzés közben.  Keressen olyan órát, amely jól illeszkedik és nem okoz kellemetlenséget. 

Stílus: Olyan órát szeretne, amely nemcsak funkcionális gombokkal rendelkezik, hanem jól is néz ki.  Keressen olyan karórát, amelynek kialakítása megfelel személyes stílusának és ízlésének.

 

  Szánjon rá időt a különböző jellemzőknek és áraknak a kutatására és összehasonlítására, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő sportórát.

Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény