Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Szerszámkészletek

 

Háztartásonként eltérő igény mutatkozhat szerszámgépek és más hasznos kiegészítők, szerszámkészletek terén, egy azonban biztos: mindig jó, ha van mihez nyúlni szükség esetén. Ahogyan a kertesházak fészerében, úgy a panellakások szerelős polcain alapvető eszközök a csavarhúzó és a kalapács. Azonban csavarhúzók terén sajnos nincs ilyen egyszerű dolgunk, miszerint elég belőle egy, amit minden csavarhoz tudnánk használni. Ekkor jönnek képbe a szerszámkészletek, amelyek többféle eszközt tartalmaznak változó méretekben, hogy szakember nélkül is profi barkácsolónak érezhessük magunkat.

 

minőségi szerszámkészlet barkácsoláshoz
A szerszámkészletek megkönnyítik hétköznapjainkat

 

Már azt a kort éljük, mikor is nem csak a férfiak kiváltsága a barkácsolás, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már kifejezetten hölgyek számára készült szerszámkészletek is fellelhetők. Használatukat tekintve semmi különbséget nem lehet felfedezni hagyományos társaikhoz képest, azonban színük általában lilás vagy rózsaszínes. Egyre népszerűbbé válnak a DIY (Do It Yourself) projektek, amelyekhez gyakran szükséges valamilyen szerszám, így könnyedén kiélhetjük kreatív énünket.

 

Szépen sorjában: 
egy minőségi szerszámkészlet mindig jól jön

Egy minőségi szerszámkészlet nem csak a különböző szakterületekhez szükséges szerszámokat tartalmazza, hanem számos apró kiegészítőt is, ami előbb vagy utóbb, de segítségünkre válik. Az eszközök szépen elrendezve, növekvő sorrendben foglalnak helyet dobozukban (vagy kisebb szerszámkészletek esetén az összehajtható tartójukban), hogy minél kevesebb idő menjen el a keresgélésre. Lehet, hogy van egy ládánk ezerféle csavarhúzóval, fogókkal és bitekkel, de senki nem fog nekiállni keresgélni, ha ott vannak mellette szépen elrendezve egy dobozban a megfelelő szerszámok. Természetesen szerszámkészlet és szerszámkészlet között is jelentős különbség lehet, vannak jobban specializált dobozok, általános szerszámkészletek, valamint méretbeli és darabbeli eltérések is számottevőek, hiszen nem mindenkinek van szüksége ugyanazokra az eszközökre. A kisebb összeállítások általában a nagy szerszámkészletek leegyszerűsített változatai, amelyeket általában utazószerszámként használnak a kocsi csomagtartójába rejtve. Hosszabb utakra szinte kötelező, hogy legyen nálunk legalább néhány szerszám, főleg ha ismeretlen helyre indulunk, hiszen nem csak az autónak lehet baja, amit szerelni kell. Az alapverziók túlnyomó többségben az alábbi kellékeket tartalmazzák: csavarkulcsok és csavarhúzók, imbuszkulcsok, leggyakrabban használt méretű fúrószárak, esetleg fogók. Kezdő barkácsolóként éppen ezért is érdemes egy nagyobb, dobozos szerszámkészlet beszerzése, hogy az otthoni javításokat is könnyűszerrel megoldhassuk.

 

minőségi szerszámkészlet dugókulcs, villáskulcs
Mindenre fel vagy készülve? Utazó és otthoni szerszámkészletek is szükségesek lehetnek

 

Szerszámkészletek sajátkezű megoldásokra

A szakemberek hiánya is hathat ránk ösztönzőleg, ugyanis nem csak időigényes, mire találunk egy jó mesterembert és napokon belül házhoz jön, de sokkal több pénzbe is kerülhet, mintha mi magunk tennénk rendbe, ami elromlott. Természetesen itt nem a bonyolult elektronikai termékekre kell gondolni, hanem mondjuk egy fogas felcsavarozására, vagy egy lapraszerelt bútor összeeszkábálására. Elsőre ijesztőnek tűnhet a feladat, azonban a termékleírások és összeszerelési útmutatók rengeteget segítenek a kész termék összerakásához. Az ilyen és ehhez hasonló munkák elvégeztével, az egyszerűbb dolgok megjavításával nem csak pénzt spórolhatunk, de jó érzéssel tölthet el a sajátkezű munka befejezése is. Mindezekhez nem kell professzionális eszközökre beruházni, valamint webáruházunkban gyakran fellelhető számos akciós szerszámkészlet. Vásárlás előtt érdemes megbizonyosodni afelől, hogy mi az amire ténylegesen szükségünk van a későbbiekben. A kevesebb néha több, így nem érdemes egyből a legnagyobb kiszerelésre rárepülni, ha a szerszámkészlet felét sosem fogjuk használni és ott fog porosodni a dobozban. Szerencsére rengeteg minőségi szerszámkészlet közül válogathatunk kedvünkre és igényeinkhez mérten, hogy végsősoron a legoptimálisabb kiszerelést vihessük haza.

Gyakran reklámozzák az elektromos szerszámokat hiper-szuper multifunkciós eszközökként, viszont nem minden kéziszerszám helyettesíthető elektromos társaikkal. Másrészt nem mindenhol áll rendelkezésre áram (persze az akkumulátorról működő eszközök ideig-óráig bírják enélkül is), viszont egy kézi szerszámnak nincs szüksége kifejezett ápolásra és karbantartásra. Ahogy megvettük, rakhatjuk is a kamrába, fészerbe vagy az autó csomagtartójába, biztosak lehetünk benne, hogy fél év múlva is ugyanolyan állapotban lesznek, még ha hozzájuk sem nyúlunk. Elég egyszer beruházni egy jól megválasztott, szerencsés esetben akár akciós szerszámkészlet dobozra, ami kiszolgál minket hosszú éveken keresztül. Így nem csak a szerelőn, de a drága időnkkel is sokat spórolhatunk.

 

akciós szerszámkészlet hobbi és komoly munkához egyaránt
Szerszámkészletek a magabiztosságunk és önállóságunk növelésére

 

Barkácsoljunk bátran

Elhivatott barkácsolóknak és profi szerelőknek sem hiányozhat a kelléktárából egy racsnis, minőségi szerszámkészlet, legyen szó hobbiról vagy komoly munkáról. Segítségükkel sokkal kisebb erő kifejtése mellett érhető el jobb eredmény, ugyanis lehet olyan csavar, amit hagyományos csavarhúzóval szinte lehetetlen rendesen meghúzni, racsnis kulccsal azonban gyerekjáték. Egyszerű, de nagyszerű használatával a munkavégzés is gyorsabb és precízebb. Egy alapvető háztartásban is előnyt jelent egy racsnis, minőségi szerszámkészlet megléte, ehhez mérten elég egy egyszerűbb összeállítást választanunk, amelyben a leggyakoribb méretű dugókulcsfejek sorakoznak használatra készen. Mindennapos munkavégzéshez, legyen szó hobbiról vagy hivatásról, azonban előnyösebb egy komplexebb racsnis szerszámkészlet választása, amely számtalan változatos dugókulcsfej és bit elegyét tartalmazza, hogy akadálymentesen és gördülékenyen végezhessük a dolgunkat. Másik nagy előnye, hogy a meglévő készletet a későbbiekben bővíthetjük igényeink szerint, csupán arra kell figyelnünk, hogy a meglévő karhoz passzoljanak a frissen beszerzett bitek.

 

Szerszámkészletek: mindent egyben egyszerűen

A legnagyobb előny egy minőségi szerszámkészlet esetében, hogy szinte minden olyan eszköz megtalálható benne, amire a mindennapi szerelésekhez szükséges lehet, hiszen tudjuk: ami elromolhat egy háztartásban, az előbb-utóbb el is romlik. Kilazult csavarok visszatekerésétől kezdve, a gyenge biciklifék meghúzásán át, egészen az újonnan rendelt bútorok összeszereléséig mindenben segítségünkre lehet egy minőségi szerszámkészlet. Nem kell a megfelelő méretű bitet vagy dugókulcsot keresgélni a szerszámosláda alján, hiszen egy szépen elrendezett dobozban minden a helyén található. A kompakt összetételű doboznak és a szorosan egymás mellett elhelyezkedő kéziszerszámoknak köszönhetően könnyedén áthidalhatjuk a problémákat, hamar megjavíthatunk dolgokat és a szerszámkészletek méretének köszönhetően meglehetősen kis helyen is elférnek. Mivel egy nagyobb szerszámosdobozt vagy szerszámosládát elég hosszú időre választunk, így érdemes jól átgondoltan vásárolni. Jó, ha tudjuk, akciós szerszámkészlet is lehet jó minőségű, nem feltétlenül kell tartanunk tőle, hogy azért árazzák le, mert silány darab. Van, aki ódzkodik attól, hogy nagyobb összegért beruházzon egy teljes szerszámkészlet együttesre, ezért inkább egyesével szerzi be a szükségesnek tartott kéziszerszámokat. Ez a módszer azért is nem célravezető, mert összeszámolva minden darab megvett szerszámot, akár többszörösére rúghat a végösszeg. Másrészt manapság már olyan speciálisan összeválogatott szerszámkészletek állnak rendelkezésünkre, amelyek már majdhogynem a személyre szabott kategóriát feszegetik. Könnyedén találhatunk olyan minőségi szerszámkészlet összeállításokat, amelyek sokrészes darabjai ellenére olcsóak, de mégis sokoldalúak. Arról nem is beszélve, hogy sokszor találkozunk igen kedvező vagy akciós szerszámkészlet árakkal.

 

akció szerszámkészlet racsnis, csillagkulcs, villáskulcs, csőkulcs
Akciós szerszámkészlet árak rendszeresen webáruházunkban

 

Doboz vagy láda?

A szerszámok tárolását tekintve felmerül a kérdés, hogy melyik a legoptimálisabb megoldás: az összetekerhető szövet tartó, a szerszámosdoboz, vagy egy masszív szerszámosláda? Nos, a válasz az, hogy attól függ, mit és milyen gyakran használunk. Például egy egyszerű csavarkulcskészlet számára bőven elegendő egy összecsavarható és kiteríthető szövet tartó, ami mobilissá teszi, bedobhatjuk az autóba és magunkkal vihetjük a biztonság kedvéért. A szerszámosdoboz már egy komolyabb tárolóalkalmatosság eszközeink számára, ezt legtöbbször úgy szerezhetjük be, ha komplett szerszámkészletek közül vásárolunk. A doboz kialakításának köszönhetően tökéletesen helyezkedik bele minden csavarhúzó, bit vagy kar, így rendszeretők számára ez lehet a tökéletes megoldás. A szerszámok nem mozdulnak el benne, ennek ellenére szintén mobilis tartó, és összecsukva kis helyen is elfér, így a háztartások kamrájában is gond nélkül elférnek. Végül, de nem utolsó sorban, valamivel nagyobb beruházással egy szerszámosládára is szert tehetünk, aminek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Előnyként elsődleges szempont az, hogy rengeteg hely van benne, szinte az összes szerszámunkat beletehetjük. Léteznek kisebb méretű ládák is, azonban helykihasználás szempontjából nem túl felhasználóbarát, hiszen nem sok eszköz fér bele. Szakemberek összeállíthatjak maguk számára speciálisan a saját hivatásterületük céljára, például villanyszerelőláda formájában. Egy jól kialakított szerszámosládában épp úgy vannak apró boxok a kötőelemek számára, mint tágas fakkok a kifejezetten nagy szerszámok részére. Hátrányuk azonban, hogy kevésbé mobilisak, sok mozgatás hatására meggyengülhetnek és törhetnek egyes részei, valamint méretükből és a belepakolt szerszámok súlyából adódóan igen nehezek lehetnek. 

A szerszámkészletek webáruházunk állandó termékei, gyakran találkozhatsz a kedvező árak mellett akciós szerszámkészlet árakkal is. Így érdemes rendszeresen visszatérni honlapunkra.

Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény