Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Bemutatkozik a MATEWELD Hungary - A Hegesztéstechnikai Megoldások Szakértője

2023. május 28
2463
Bemutatkozik a MATEWELD Hungary - A Hegesztéstechnikai Megoldások Szakértője

Röviden rólunk.
Cégünk 13 éve úttörő szerepet játszik a hegesztőgépek forgalmazása és gyártása terén. Tapasztalatunk nem csak az értékesítésben, hanem a gyártásban is megmutatkozik, így garantáltan a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtjuk vásárlóinknak.

Az évek során folyamatosan konzultálunk vevőinkkel és az iparággal, hogy megismerjük az igényeiket, elvárásaikat és fejleszthessük termékeinket ennek megfelelően. Ez lehetővé tette számunkra, hogy hegesztőgépeink mindig a legújabb technológiákat tartalmazzák és a legmagasabb minőségi szabványokat kövessék.

Szemléletünk mindig az volt, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk vevőinknek, és ezt az elvet minden termékünkben követjük. A hegesztőgépeinket úgy tervezzük és gyártjuk, hogy megbízhatók és tartósak legyenek, így vevőink biztosak lehetnek abban, hogy a mi termékeinkkel a legjobb eredményeket érik el.


Az ügyfél-elégedettség mindig prioritásunk marad, ezért folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük termékeinket a piaci igények figyelembevételével. Ezáltal biztosítjuk, hogy minden vevőnk megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb hegesztőgépet és azzal a legjobb eredményeket érje el.

Az igényekhez való alkalmazkodás azonban nem csak termékeink fejlesztésében jelenik meg, hanem kiszolgálásunkban is. Az értékesítési csapatunk mindig azon dolgozik, hogy vásárlóink számára a legjobb ajánlatokat és megoldásokat nyújtsa, így minden vásárló elégedetten hagyja el cégünket.

Vevőink bizalmát az évek során megérdemeltük azáltal, hogy mindig magas színvonalat tartottunk fenn termékeinkben és szolgáltatásainkban. Cégünk mindig a vevők elégedettségére törekszik, és ez az irányvonal mindig meghatározza tevékenységünket.

Az elégedett ügyfeleink.
Termékeinket nagyon sok elégedett ügyfél véleményezte több különböző online felületen is. Ez azt jelzi, hogy magas minőséget és értéket képviselnek a vásárlók számára és elégedettséget nyújtanak a használóknak.
Az elégedett ügyfelek az értékelésükben kiemelik a termékeink megbízhatóságát, kiváló minőségét, a rugalmasságukat, az egyszerű használatukat és kiváló ár-érték arányukat.

Az ügyfelek azt is értékelik, hogy a termékeink teljes mértékben megfelelnek az igényeiknek, és problémamentesen működnek a mindennapi munkájuk során. Dicsérik az MMA hegesztőgépeink könnyű használatát, a könnyebb bevontelektrodák alkalmazását, amelyeket könnyű kezelni és használni a folytonos cseppámenet révén. Továbbá pozitív visszajelzést kapunk MIG-MAG CO2 hegesztőgépeink nagyobb teljesítményéről és rugalmasságáról, amelyek lehetővé teszik a vékonyabb és vastagabb anyagokkal ellátott projektekhez való alkalmazkodást mindezt kedvező áron.

Továbbá az értékelésekben kiemelik a könnyű hordozhatóságot is, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a hegesztőgépeket könnyen szállítsuk a munkahelyükről a másikra. Az ár-érték arány az ügyfeleknek nagyon fontos, és az elégedett vásárlók szerint termékeink nemcsak a kiváló minőségük, hanem az áruk miatt is elfogadhatóak.

Az elégedett ügyfelek megerősítik termékeink minőségét.
Az ügyfeleink felhívják a figyelmet arra is, hogy termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, hosszú élettartammal rendelkeznek, könnyűek és egyszerű a használatuk. Ügyfeleink szerint termékeink teljes mértékben megfelelnek a leírásukban foglaltaknak.

Az elégedettség, amelyet a vásárlóink fejeztek ki, azt jelzi, hogy a gépeink tökéletes választás azoknak, akik számára a megbízhatóság és a kiváló minőség a legfontosabb szempont a hegesztési berendezések kiválasztása során.

Összefoglalva, a termékeink nagyon magas színvonalat képviselnek, és az elégedett ügyfelek véleménye csak megerősíti ezt a minőséget. A választásukra büszkék vagyunk, és arra törekszünk, hogy továbbra is magas minőséget és az elégedettséget nyújtsuk.


Teljeskörű garancia és szerviz szolgáltatás a hegesztőgépeinkre.
Cégünk minden általunk gyártott hegesztőgépre 2 év teljeskörű garanciát vállal, így minden vásárlónk biztos lehet abban, hogy a teljes termék palettánkra vonatkozóan garantáltan kiváló minőséget kapnak.

A gyári garancia alatt a szerviz szolgáltatás teljesen díjmentes, beleértve a szállítást is. Ez azt jelenti, hogy amennyiben bármilyen probléma adódik a hegesztőgépekkel kapcsolatban, a vásárlóknak csak fel kell venniük velünk a kapcsolatot, és a mi szakembereink elvégzik a szükséges karbantartást vagy javítást.

Emellett, a garancia kiterjesztése is lehetséges akár 5 évre is a magánszemélyek számára, amely további biztonságot ad a vásárlóknak, hogy hosszú távon is kiváló minőségű terméket vásároltak.

Termékeinket természetesen a garancia idő lejárta után is szervizeljük, és biztosítjuk az alkatrész ellátásukat. Ez azt jelenti, hogy a hegesztőgépek hosszú élettartamúak, és ha bármilyen probléma merül fel velük, akkor a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy a szervizes szolgáltatásunk továbbra is elérhető és segítséget nyújt a probléma megoldásában.

A garancia és a szerviz szolgáltatásaink nagy könnyebbséget jelentenek az ügyfeleink számára, és biztosítják, hogy a vásárlók bízhatnak abban, hogy termékeink hosszú távon kiváló minőségűek és megbízhatóak lesznek.


Ha Ön is megbízható és magas színvonalú hegesztőgépet keres, akkor ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és bízza ránk hegesztési igényeit.

 

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény