Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Feltételek és kondíciók - 60 napon belüli termékvisszaküldéshez

Ezen szolgáltatásunk megvásárlásával jogosult rá, hogy gyakorolja az elállás jogát a vásárlás dátumától kezdve 60 napos intervallumon belül. Megvásárolható weboldaunkon a megjelölt termékre az alábbi linkre kattintva: 
https://www.hegesztestechnika-webaruhaz.hu/termekek/penzvisszafizetesi-garancia


1. Alapvető rendelkezések

Ezek a rendelkezések a felek közötti kapcsolatot szabályozzák a "2 hónapon belüli termékvisszaküldés opció"-ra vonatkozólag (a továbbiakban "Szolgáltatás"), másik oldalon a vállalat az Elektróda Group Kft. Adószám: 12438031-2-09, cím: 4060 Balmazújváros Debreceni u. 55. Debreceni Törvényszék Cégbírósága Bíróságon került bejegyzésre,(a továbbiakban "Szolgáltató") a másik oldalon az Ügyfél (a továbbiakban "Ügyfél") ezek a feltételek vonatkoznak az összes kapcsolódó ügyletre, amik a szolgáltatásokra vonatkoznak. 

 

2. Szolgáltatás leírása

A Szolgáltató garantálja az ügyfélnek, hogy a terméket visszaküldheti bármilyen indok nélkül a vásárlástól számított 2 hónapon belül, az alább található feltételek szerint, ha a vásárló pénzvisszafizetést kér, vagyis felhasználja a szolgáltatás az alább meghatározott időtartamra.

3. A szolgáltatás felhasználási feltételei

A Szolgáltató köteles szolgáltatást nyújtani, tehát az ügyfélnek lehetőséget nyújtani a megvásárolt termék indoklás nélkül történő visszaküldéséhez a meghatározott időn belül, ha:

 

 • Az ügyfélnek az ajánlat idejében kell megvásárolnia a szolgáltatást, de legfeljebb,  amíg a termék vásárlásához a szolgáltatás igénybevehető;
 • Az ügyfélnek időben kell megfizetnie a szolgáltatás árát;
 • A termékvásárlásra vonatkozó szolgáltatás megállapodásától, a szolgáltatás érvénybelépése előtt nem állhat el az ügyfél;
 • Az ügyfél nem több, mint 60 napig veheti igénybe a szolgáltatást, ami a vásárlás napjától kezdődik, és amely arra a termékre vonatkozik, amelyre a szolgáltatás vonatkozik, és amit a Szolgáltató értékesítési oldalán vehet igénybe,
 • Az ügyfél nem sértheti meg a termék azonosító cimkéjét, amire a szolgáltatás vonatkozik, vagy más módon a terméket megkárosítani (pl.: a gyártó által meghatározott, és a rendeltetésszerű használatra vonatkozó szabályok megsértésével).
 • Az ügyfél a termékvásárlással járó eredeti számlával köteles bizonyítani a szolgáltatásra történő jogosultságát;
 • Az ügyfélnek a terméket "" állapotban kell visszaküldenie, (meghatározás alább található);


Abban az esetben, ha az ügyfél teljesíti a felhasználandó szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket, az ügyfél a termékre vonatkozó pénzvisszafizetést kap, ami az Áfa értékét is tartalmazza. Abban az esetben, ha az ügyfél felhasználja a szolgáltatást, és pénzvisszafizetést kér a termékre, és a termék állapota "rossz" vagy "károsodott", akkor a vásárló a visszaküldött termék csökkentett értékben történő pénzvisszafizetésére lesz jogosult.


A termékek állapotának meghatározása a vonatkozó szolgáltatás keretében 

 • A terméket minden tartozékával és kiegészítőjével együtt a Szolgáltató részére vissza lett küldve, (különösen a kábelek, használati utasítás, stb.); és
 • A terméken a használat jeleit nem lehet tapasztalni; és
 • A visszaküldött termék a csomagolóanyagban kerül vissza, ami a termék normális kicsomagolásának nyomait tartalmazza.

Rossz

 • A terméken a használat jeleit lehet tapasztalni; és/vagy
 • A termék nem teljes; és/vagy
 • A termék túlságosan kopott és/vagy könnyen javítható hibát tartalmaz.


Károsodott

 • A termék sérült, és nem tudja teljesen ellátni a funkcióját; és/vagy
 • A termék alapvetően hiányos, és ezért nem lehetséges teljes mértékben használni azt.

4. A termék és pénzvisszafizetés

Ha az ügyfél teljesíti a szolgáltató által meghatározott, és a termékszolgáltatás pénzvisszafizetésére vonatkozó feltételeket, a szolgáltató indokolatlan késedelem nélkül, és a megvásárolt szolgáltatás teljesítése után a termék vásárlási árát az ügyfélnek visszajuttatja.

5. Záró rendelkezések

A rendelkezések 2021.05.29.-től érvényesek és hatályosak a MATEWELD Hungary megjelölt termékeinkre, míg a szolgáltatás specifikációja elérhető a Szolgáltató központjában és a Szolgáltató által működtetett webáruházban.

Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény