Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • Kifinomult Technológia és Megfizethetőség: Ismerje Meg Új Automata Hegesztőpajzsunkat, a MATEWELD Hungary Sólyomszem S 2-őt!
    2023. augusztus 23
    1830
    A MATEWELD® Hungary Sólyomszem S 2 hegesztőpajzs a piaci és gazdasági igényekhez igazodva lett tervezve. Az elsődleges cél az volt, hogy egy költséghatékony és gazdaságos terméket hozzunk létre, amelyet a kezdő hegesztők is örömmel megvásárolhatnak. Ugyanakkor nem engedtük, hogy a költséghatékonyság a minőség rovására menjen. Mindenekelőtt fontos volt számunkra, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek a termékeinkkel.
  • Bemutatkozik a MATEWELD Hungary - A Hegesztéstechnikai Megoldások Szakértője
    2023. május 28
    2458
    Cégünk 13 éve úttörő szerepet játszik a hegesztőgépek forgalmazása és gyártása terén. Tapasztalatunk nem csak az értékesítésben, hanem a gyártásban is megmutatkozik, így garantáltan a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtjuk vásárlóinknak. Az évek során folyamatosan konzultálunk vevőinkkel, hogy megismerjük az igényeiket és fejleszthessük termékeinket ennek megfelelően. Ez lehetővé tette számunkra, hogy hegesztőgépeink mindig a legújabb technológiákat tartalmazzák és a legmagasabb minőségi szabványokat kövessék.
  • Mi a True Color technológia? Avagy az automata hegesztőpajzsok újabb generációja.
    2023. január 04
    1770
    A hegesztőpajzsunkba beépített szűrőkazetta a legmodernebb, komplex szűrő-bevonat technológiával készült. Ennek köszönhetően a látható fény spektrumának szélesebb tartományát teszi láthatóvá a hegesztő számára. A technológia kiváló optikai tulajdonságokat és valósághoz közeli színhűséget biztosít. Továbbá a nagyfelbontású lencsék az infravörös és ultraibolya sugárzás 99,99%-át visszaverik és elnyelik, így kristálytiszta kilátás nyílik az ívre és az ömleédkre.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény