Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Elegáns Teljesítmény – Fedezd fel az Aberto GW33S Arany Női Okosóra Varázslatos Világát!

2023. december 28
319
Elegáns Teljesítmény – Fedezd fel az Aberto GW33S Arany Női Okosóra Varázslatos Világát!

Üdvözlünk az intelligens elegancia és funkcionalitás univerzumában! Az Aberto Arany Női Okosóra nem csupán egy időmérő eszköz – ez egy életmódot és kifinomultságot jelképez. Engedd meg, hogy elkalauzoljalak az óra izgalmas műszaki tulajdonságain és fejlett funkcióin keresztül, melyek megfogják szívedet és növelik mindennapi hatékonyságodat.


Műszaki Elegancia:

   Egyedülálló kombinációja a magas műszaki színvonalnak és az elegáns dizájnnak. Arany színváltozata azonnal vonzza a tekinteteket, kihangsúlyozva viselője stílusát.


Kompatibilitás és Konnektivitás:

   A legújabb technológia a csuklódon – az Aberto okosóra kompatibilis mind Android (5.1 és magasabb), mind iOS (9.0 és magasabb) operációs rendszerekkel. Bluetooth 5.0 technológiája pedig gyors és stabil kapcsolatot biztosít.


Fitness és Egészség Központja:

   Érezd a testmozgás és egészség optimalizálásának erejét. Lépésszámláló, pulzusszám, vérnyomás, véroxigén szint, alvásfigyelés, és még számos sport üzemmód – mind az egészséged érdekében.



Széles Funkciópaletta:

   Nem csak egy időmérő eszköz. Fotók készítése távolról, zenevezérlés, telefonkeresés, ébresztőóra, időjárás, számológép, és még sok más funkció teszi személyre szabhatóvá mindennapi használatát.


Kényelem és Személyre Szabás:

   A kijelző a csukló elfordításával aktíválódik, és a bekapcsolás után akár 30 másodpercig is megmarad. A vízálló kivitel, a rezgés funkció, a mikrofon és a hangszóró pedig tovább növelik az óra kényelmét.


Tartósság és Teljesítmény:

   Az 180mAh akkumulátorral az Aberto okosóra akár 3-5 napig is üzemképes, míg készenléti üzemmódjával akár 15 napig is készen áll az új kihívásokra. Vízállósága pedig garantálja, hogy minden körülmény között számíthatsz rá.


Stílus és Szabadság:

   Az egyedi kijelző és számlapok lehetővé teszik, hogy az órát igazítsd saját stílusodhoz és hangulatodhoz. A cserélhető szíjak pedig további szabadságot biztosítanak a változatos megjelenéshez.


Az Aberto GW33S Arany Női Okosóra – az elegancia és a funkcionalitás tökéletes ötvözete. Fedezd fel ezt a stílusos kiegészítőt, mely nem csak egy óra, hanem életmódváltás is egyben! Vágj bele most és lépj be a jövő izgalmas világába!

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény