Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép - A kisipar legmegbízhatóbb eszköze

2023. január 20
2628
MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép - A kisipar legmegbízhatóbb eszköze

MATEWELD Hungary®  Buffalo  Power™ MMA-160 egy olyan inverteres hegesztőgép, amely nevét az ereje miatt kapta. Az erős és robosztus kialakításának köszönhetően ez a gép minden hegesztési kihívást könnyedén képes legyőzni. Képes megbirkózni a legkeményebb anyagokkal és kiváló minőségű hegesztéseket eredményez.

Kiváló minőségű kisipari hegesztőgép, amely inverteres technológiájának, digitális kijelzőjének és VRD funkciójának köszönhetően hosszú élettartammal és kiváló teljesítménnyel rendelkezik. Ez az MMA inverteres hegesztőgép ideális választás minden olyan hegesztőnek, aki a legjobb minőséget keresi a munkájához.

A hegesztőgép rendkívül népszerű vásárlóink körében. Ennek oka többek között az, hogy egy kiváló minőségű, megbízható és könnyen kezelhető hegesztőgépről van szó. Az eszköz az inverteres hegesztés egyik legújabb technológiáját alkalmazza, így garantáltan megfelel minden modern hegesztési kihívásnak.



A vásárlói visszajelzések messze pozitívak, és mindenki a gép letisztult, egyszerű kezelhetőségét emeli ki. A kezelőfelület nagyon átlátható és intuitív, így még a kezdő hegesztők számára is könnyen használható. A gépet mindössze néhány egyszerű lépésben be lehet állítani és máris készen áll a munkára. A vásárlók szerint a gép nem csak hatékony és megbízható, hanem energiatakarékos is, így hosszabb távon is jelentős megtakarítást lehet vele elérni.

Az MMA-160 hegesztőgép használata több előnnyel jár, mint a hasonló kisipari hegesztőgépek. Az inverteres technológia és a hegesztést segítő funkciók rendkívül precíz varratképzést biztosít, lehetővé téve a hegesztőnek azt, hogy a legjobb eredményeket érje el. A letapadásgátló funkció lehetővé teszi, hogy a hegesztőmunka folyamatos legyen, anélkül, hogy bármilyen problémával kellene szembenéznie. A  hegesztőgép VRD funkciójának köszönhetően pedig a hegesztő teljesen biztonságosan dolgozhat a munkaterületen.




A meleg indítás (hot-start) funkció nagyon hasznos lehetőséget nyújt a hegesztőnek, hogy könnyen és gyorsan tudjon gyújtani ívet, dolgozni pedig a Lift-TIG funkcióval is lehet. Ezek a funkciók lehetővé teszik a hegesztők számára, hogy az MMA-160 inverteres hegesztőgéppel kiváló minőségű és pontos hegesztést végezzenek minden munkában, akár kisebb, akár nagyobb feladatokban is.

Az íverő szabályzás (Arc-Force) 
automatikusan beállítja az áramerrősséget az ív hosszától függően. Ha a hegesztőpálca tapadási helyzetbe kerül, automatikusan megnöveli a hegesztőáramot az ív fenntartásának érdekében.


A termék pontos működése, a precízió és az ár-érték arány még vonzóbbá teszi ezt a terméket a felhasználók számára. A legtöbb vásárló által elmondott visszajelzés szerint a 
Buffalo  Power MMA-160 teszi a legjobb lehetőséggé a kisipari hegesztést. Ezt a hegesztőgépet pedig azoknak ajánljuk, akik olyan megfizethető áron és a minőség miatt keresnek ilyen típusú gépet, amely könnyen és biztonságosan használható minden munkaterületen.



 A Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép lehetővé teszi az MMA és TIG Lift egyenáramú hegesztést 10 - 160 A tartományban. Az alkalmazott IGBT tranzisztorok garantálják a készülék nagy hatékonyságát kis tömeggel és méretekkel, egyfázisú hálózatról táplálva.

Lehetővé teszi a rutilos, bázikus, rozsdamentes és alumínium anyagok hegesztését MMA funkcióban. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy különböző projektekhez alkalmazkodjon, legyen szó építőipari munkákról, járműjavításról vagy más kreatív alkotómunkákról. A felhasználók garantáltan elégedettek lesznek az eredményekkel.

Mérete ideális a hordozhatóság szempontjából, anélkül, hogy a teljesítményt feláldozná. A gép tetején elhelyezett ergonomikus fogantyúnak köszönhetően kézre esik, így könnyedén vihetjük magunkkal bárhová. Ezt különösen értékelik a szakemberek, akiknek a munkájuk során gyakran kell helyet változtatniuk.

Egyszerű és áttekinthető funkciópanellel rendelkezik, ahol a hegesztőáram beállítása egyetlen nagy gombbal történik amit a digitális kijelző mutat a precíz beállíthatóság érdekében. A készülék rendelkezik a legfeljebb 4,0 mm átmérőjű bevonatos elektródákkal történő hegesztéshez szükséges teljesítménnyel. Ezen kívül VRD funkcióval is elláttuk gépünket.



Kiválóan alkalmas olyan munkákhoz, amelyek során a felhasználóknak hosszabb időt kell tölteniük a géppel. A mindössze 3.8kg-os súly nem terheli túlzottan a használóinkat, így kényelmes és könnyed munkavégzést tesz lehetővé. 

Az alapos tervezésnek és a minőségi alkatrészeknek köszönhetően garantálja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Odafigyelünk a részletekre, hogy biztosítsuk a gép megbízható működését, így a felhasználók bátran támaszkodhatnak rá még a legkeményebb munkakörnyezetekben is.


A termékünkkel szembeni bizalmunkat igazolva 2 éves teljes körű garanciát biztosítunk minden vásárlónknak. Továbbá lehetőséget kínálunk magánszemélyeknek, hogy hosszabbítsák meg a garanciaidőt akár 5 évre.

Ezek az új funkciók teszik még hasznosabbá a gépünket, és biztosak vagyunk benne, hogy a felhasználóink elégedetten fogják használni őket a mindennapi munkájuk során.

Azonnal kézhez kapod a terméket, és azonnal elkezdheted használni, így időt spórolhatsz és gyorsan elvégezheted a munkát! Ha most rendeled meg ezt a fantasztikus hegesztőt akkor további előnyökhöz is jutsz! A webáruház 14 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít, így ha valami nem megfelelő a termékkel szabadon visszaküldheted a boltba. Ne hagyj ki egy ilyen remek lehetőséget, vásárold meg még ma a MATEWELD Hungary®  Buffalo  Power MMA-160 inverteres hegesztő lift TIG funkcióval terméket, hogy mindig megbízható és kiváló minőségű eszközökkel dolgozz!


Hegesztőgépünk egy igazi teljesítményóriás, amelynek erejével és megjelenésével az élen jár a piacon. A gép sokoldalúsága lehetővé teszi a különböző anyagok hegesztését, míg a hordozhatóság és a felhasználóbarát kezelőfelület gondoskodik a kényelemről és hatékonyságról. Ha erős és megbízható hegesztőgépet keres, amely minden munkához alkalmas, akkor a MATEWELD Hungary®  Buffalo  Power™ MMA-160 a legjobb választás!

 

A hegesztőgép tartozékokkal a készletben található praktikus és tartós bőröndbe helyezhető de ha nincs rá szükség akkor a gép kofferr nélkül is megvásárolható.

 

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény