Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • VRD védelem Feszültségcsökkentés a hegesztőgépben
    2023. november 30
    518
    A hegesztő biztonsága nagymértékben függ a használt berendezés működőképességétől. A hegesztőgép-gyártók fontosnak tartják, hogy az általuk kínált eszközök kényelmes munkavégzést biztosítsanak és a balesetveszélyt minimálisra csökkentsék. A biztonságos hegesztés egyik lehetősége a VRD (Voltage Reduction Device), de ennek működését kevesen tudják pontosan. Mi az a VRD?
  • MMA hegesztés - Hogyan válasszunk bevonatos elektródát?
    2023. április 04
    7645
    Az MMA vagy bevonatos elektródával végzett ívhegesztés a legrégebbi és leguniverzálisabb módszernek tekinthető. Ahogy a neve is sugallja, itt bevont elektródát használnak. A hegye és a hegesztendő anyag között elektromos ív keletkezik. Kíváncsi az MMA hegesztéshez használt elektródák típusaira, azok felépítésére és kiválasztására? Az alábbiakban minden szükséges információt megtalálsz róla.
  • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép - A kisipar legmegbízhatóbb eszköze
    2023. január 20
    2574
    Hegesztőgépünk főbb tulajdonságai, előnyei közé tartozik a stabil működés, határozott ív erő, könnyű súly, hordozható, energiatakarékos és halk működés. A mikroprocesszor vezérlés folyamatosan segíti a hegesztő ív optimális karakterének megtartásában. Az automata HOT START (meleg indítás), ARC FORCE (ívkeménység szabályzás), ANTI STICK (letapadásgátlás) funkcióknak köszönhetően könnyű az ívfelvétel és stabil az ívtartás emelett szebb a varrat minősége. VRD FUNKCIÓ (Voltage Reduction Device) az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben.
  • A bevontelektródás - inverteres hegesztés alapjai
    2020. március 09
    52968
    A kézi ívhegesztést először Oroszországban találták fel 1888-ban. Az elektróda egy bevonat nélküli fémrúd volt, tehát védőgáz fejlődés sem fejlődött. Az 1900-as évek elejéig a Svéd Kjellberg módszer kifejlesztéséig nem használtak bevont elektródát. Érdemes megjegyezni, hogy a bevont elektródás módszer lassan terjedt el, mert meglehetősen költséges eljárás volt.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény