Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • VRD védelem Feszültségcsökkentés a hegesztőgépben
    2023. november 30
    658
    A hegesztő biztonsága nagymértékben függ a használt berendezés működőképességétől. A hegesztőgép-gyártók fontosnak tartják, hogy az általuk kínált eszközök kényelmes munkavégzést biztosítsanak és a balesetveszélyt minimálisra csökkentsék. A biztonságos hegesztés egyik lehetősége a VRD (Voltage Reduction Device), de ennek működését kevesen tudják pontosan. Mi az a VRD?
  • 2023 Legjobb 5 Inverteres Hegesztőgépe
    2023. október 23
    2479
    Az inverteres hegesztőgépek kulcsszerepet játszanak a professzionális és hobbi hegesztők mindennapi munkájában. A webáruházunkban oldalon megtalálható legjobb 5 inverteres hegesztőgép kiváló minőséget és innovatív funkciókat kínál az iparág szerelm
  • Hogyan kell ápolni a hegesztőgépet? Megfelelő működés - néhány gyakorlati tanács
    2023. február 21
    1493
    A hegesztőgép megvásárlása után érdemes azonnal elolvasni a gyártó ajánlásait, melyeket a kézikönyvben talál. Nem árt, még akkor sem, ha Ön sok éves tapasztalattal rendelkező hegesztő. Az ilyen dokumentumok elején általában megemlítik, hogy a berendezést csak rendeltetésszerűen szabad használni.A gyártó ajánlásainak való megfelelés A hegesztőgép megvásárlása után érdemes azonnal elolvasni a gyártó ajánlásait, melyeket a kézikönyvben talál. Nem árt, még akkor sem, ha Ön sok éves tapasztalattal rendelkező hegesztő. Az ilyen dokumentumok elején általában megemlítik, hogy a berendezést csak rendeltetésszerűen szabad használni.
  • Hegesztési ciklus - mi ez és hogyan határozható meg?
    2020. január 13
    3732
    Hegesztő vásárlásakor ellenőrizze annak számos fontos paraméterét. Ezek közül megemlíthetjük az áramellátást, a hegesztési áramtartományt, valamint az üzemi ciklust , amelyet néha félreértenek. Mint kiderült, ő az, aki fontos szerepet játszik annak eldöntésében, hogy melyik felszerelés a legjobb. Ezért úgy döntöttünk, hogy elmagyarázzuk, mi a hegesztési ciklus.
  • Milyen inverteres hegesztőt vegyek?
    2019. december 09
    15232
    Legjobb ha végig gondoljuk, eddig milyen feladatra lett volna igényünk, vagy mi az amit tervezünk csinálni a jövőben. Ezzel így eldönthetjükmilyen hegesztési fajtát válasszunk és főleg milyen teljesítményben.És mi a választék? Inverteres hegesztőgépeink között létezik a bevonatos pálcával végzett hegesztés (MMA). Lényege, hogy egy 25-35 centi hosszú, bevonattal ellátott fémpálca megolvasztásával kötjük össze az anyagokat, villamos ív segítségével. Bővebb leírás az MMA hegesztésről
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény