Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
 • Az Always On Display Okosórák: Kényelem és Akkumulátor-Élettartam Kérdése
  2023. szeptember 25
  25
  Az okosórák fejlődése számos új funkciót hozott magával, amelyeket korábban csak a sci-fi filmekből ismertünk. Az egyik ilyen funkció az Always On Display (AOD), amely lehetővé teszi az óra kijelzőjének folyamatos működését, még akkor is, amikor az inaktív vagy zárolt állapotban van. Bár ez a funkció kényelmes és elegáns megjelenést kölcsönöz az órának, felmerülhet a kérdés: hogyan befolyásolja az akkumulátor-élettartamot?
 • Kifinomult Technológia és Megfizethetőség: Ismerje Meg Új Automata Hegesztőpajzsunkat, a MATEWELD Hungary Sólyomszem S 2-őt!
  2023. augusztus 23
  321
  A MATEWELD® Hungary Sólyomszem S 2 hegesztőpajzs a piaci és gazdasági igényekhez igazodva lett tervezve. Az elsődleges cél az volt, hogy egy költséghatékony és gazdaságos terméket hozzunk létre, amelyet a kezdő hegesztők is örömmel megvásárolhatnak. Ugyanakkor nem engedtük, hogy a költséghatékonyság a minőség rovására menjen. Mindenekelőtt fontos volt számunkra, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek a termékeinkkel.
 • Az Okosóra Kijelző Típusok Varázsa: Fedezd fel az eszközök Színes Világát!
  2023. augusztus 03
  79
  Az okosórák kijelzői az egyik legfontosabb aspektusa ennek a modern technológiai eszköznek. Ezek a kijelzők különböző technológiákon alapulnak, mint például az IPS, a TFT és az AMOLED. Minden típusnak megvan a maga előnye és hátránya, ami nagyban befolyásolja, hogy milyen típusú kijelzőt választ magénak az ember. Az alábbiakban ezeket a technológiákat vesszük sorra, hogy segítséget nyújtsunk abban, hogy melyik okosórát válassza.
 • Professzionális Megoldás a Hegesztési kihívásokra: Buffalo Power™ MIG Hegesztőgépek a MATEWELD Hungary-tól
  2023. július 07
  2392
  Szeretne könnyedén és professzionálisan dolgozni? Akkor a MATEWELD® Hungary Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 Inverteres CO hegesztőgéppel biztosan elégedett lesz! Ez a kisipari kategóriába tartozó co2 hegesztőgép a legújabb technológiát használja, ami lehetővé teszi a hatékony, egyszerű és professzionális hegesztést. Egyszerűen kezelhető A Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 típusú hegesztőgépeink kifejezetten azoknak készült, akiknek fontos a hatékony és gyors munkavégzés. A letisztult kezelőfelület révén a kezelése igazán egyszerű, így a hegesztéshez nincs szükség különleges szakképzettségre vagy gyakorlatra.
 • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG 160E SYN inverteres CO hegesztő – Ideális választás kezdőknek
  2023. június 30
  2084
  A hegesztés egy olyan kézügyességet és technikát igénylő művészet, amelyet sokan érdeklődve és lelkesedéssel tanulnak meg. A hegesztés izgalmas világa most még könnyebben megközelíthető a MATEWELD Hungary® Buffalo Power™ MIG 160E SYN inverteres CO hegesztőgép segítségével. Ez a speciálisan a kezdők számára fejlesztett gép több funkciót és előnyt kínál, amelyekkel könnyebbé és élvezetesebbé válik a hegesztés. Ha te is azok közé tartozol, akik most ismerkednek a hegesztés világával, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a hegesztőgépet.
 • Megbízható Bolt titulus - Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra
  2023. június 29
  220
  Ügyfeleink elégedettsége mindig is az elsődleges célunk volt, és büszkén tájékoztatjuk Önöket, hogy webáruházunk a Megbízható Bolt Program részeként kiemelkedő minőséget és kiváló szolgáltatást nyújt. A boltunk a kiválasztott üzletek közé tartozik, akik nap mint nap bizonyítják a vásárlók elégedettségét.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény