Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
 • MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA 160 inverteres hegesztőgépünk továbbfejlesztése
  2023. január 20
  145
  Hegesztőgépünk főbb tulajdonságai, előnyei közé tartozik a stabil működés, határozott ív erő, könnyű súly, hordozható, energiatakarékos és halk működés. A mikroprocesszor vezérlés folyamatosan segíti a hegesztő ív optimális karakterének megtartásában. Az automata HOT START (meleg indítás), ARC FORCE (ívkeménység szabályzás), ANTI STICK (letapadásgátlás) funkcióknak köszönhetően könnyű az ívfelvétel és stabil az ívtartás emelett szebb a varrat minősége. VRD FUNKCIÓ (Voltage Reduction Device) az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben.
 • Ipari gázok forgalmazása - 2022 évi változások
  2023. január 13
  170
  Cégünk 2010 óta foglalkozik ipari gázok forgalmazásával. Az eltelt idők alatt nagyon sok változtatások és próbálkozások voltak a töltő üzemek részéről a palackok bérlésével kapcsolatban. Azonban ez 2022-től igencsak megváltozott olyannyira, hogy cégünk már nem tudja a töltő üzemek saját palackjait forgalmazni, mert azt ellehetetlenítették a viszonteladók felé. Minden töltő üzem szerződött partnereknek ad bérbe gázpalackot havi díjazással ami éves szinten százezrekbe is kerülhet.
 • Mi a True Color technológia? Avagy az automata hegesztőpajzsok újabb generációja.
  2023. január 04
  860
  A hegesztőpajzsunkba beépített szűrőkazetta a legmodernebb, komplex szűrő-bevonat technológiával készült. Ennek köszönhetően a látható fény spektrumának szélesebb tartományát teszi láthatóvá a hegesztő számára. A technológia kiváló optikai tulajdonságokat és valósághoz közeli színhűséget biztosít. Továbbá a nagyfelbontású lencsék az infravörös és ultraibolya sugárzás 99,99%-át visszaverik és elnyelik, így kristálytiszta kilátás nyílik az ívre és az ömleédkre.
 • FCAW (önvédő porbeles hegesztés) vs. MIG hegesztés (védőgázas): mi a különbség?
  2022. szeptember 02
  438
  Számos különböző típusú hegesztési módszer létezik, és sokan vitatkozhatnak azon, hogy melyik a legjobb. A két leggyakrabban használt hegesztési típus a MIG és a Flux Core Arc welding (magyarán porbeles hegesztés).
 • Hegesztőkábel átmérők, amit tudni érdemes
  2021. július 26
  2458
  Hegesztőkábel választása a gyakorlatban kissé bonyolultabb lehet, mint azt elsőre gondolnánk, ezért úgy gondoltuk nagy segítséget nyújtana a jövőbeli választáshoz, ha leírjuk mit érdemes tudni róla.
 • Szerszámkészlet, a barkácsolás elengedhetetlen kelléke
  2021. június 29
  443
  Barkácsolás? Kerti munka? Felújítás? Úgy gondoljuk, egy háztartásból sem hiányozhat legalább egy minimális felszereltségű szerszámkészlet, hiszen előbb vagy utóbb, de szükség lesz arra a kalapácsra vagy csavarhúzóra.
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény