Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Szállítási és fizetési feltételek

 


A megrendelt termék átvehető szaküzletünkben személyesen, készpénzes  fizetés ellenében is.

 

Ha a megrendelt terméket nem üzletünkben kívánja átvenni, azt csomagolva, futárszolgálattal (Sprinter, - naponkénti feladással, következõ munkanapi kézbesítéssel) juttatjuk el Önhöz. A feladásról, a várható kézbesítésről, az utánvét összegéről és a futárszolgálat elérhetőségéről e-mail-ben értesítést küldünk.

 

A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik.

 A kézbesítéssel kapcsolatos semmilyen egyedi igényt (pl.:  fix időpont) sajnos nem tudunk garantálni. A szállítást végző cég ügyfélszolgálatával a címzett megrendelő egyeztethet a feladáskor megadott csomagszám alapján, a megadott telefonszámon.   

 

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:

0 - 1kg: 1890 Ft

1,1-3 kg: 2100 Ft

3,1 - 10 kg: 2450 Ft

10,1 - 20 kg: 2750 Ft

20,1 - 40 kg: 3690 Ft

40,1 - 80 kg: 7390 Ft

80,1 - 100 kg: 9900 Ft

 

Cégünk 70.000 Ft nettó összeg felett átvállalja az Ön szállítási költségét 40 kg-os súlyhatárig. A kiszállítási költség így Önnek díjmentes.

 

Szállítási határidő: 

A legnépszerűbb termékeinket raktáron tartjuk.

A ritkábban vásárolt termékekből nem tartunk raktárkészletet, ezeket a megrendelése beérkezte után kérjük le a beszállítóinktól, ezek szállítási ideje változó 3-10 munkanap.

 

Raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás tehát: 2-3 munkanap

                     Nem raktáron lévő termékek esetén: 3-10 munkanap

 

 

Csomagküldés esetén a fizetés:

-Utánvét  (utánvétes kezelési költség nincs.)

Az áru értékét és a szállítási költséget a futárnak kell kifizetni átvételkor készpénzben.
Maximális utánvét kezelés összege 500.000.- Ft!

 

-Előre utalás (díjbekérő alapján):

Kérjük, előzetes egyeztetés nélkül ne utaljon!

Megrendelést követően kollégéink e-mailben fogják küldeni az előleg számlát és a végösszegnek megfelelő összeget kell a számlán lévő bankszámlaszámra utalni. 

Tel: 06 30 77 77 209 

E-mail: info@elektrodagroup.hu

 

Felelősség:

A szállítmányozói átvételi irat aláírásával a megrendelő elismeri, hogy a terméket sértetlenül átvette. A termék esetleges sérülésével kapcsolatban további reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Tanácsok a csomag átvételére! 

A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál.

 

Amennyiben kézbesítéskor a csomagoláson bármilyen sérülést: horpadást, szakadást, beázást észlelnek a futár köteles megvárni, hogy a címzett a csomagot kibontsa, és meggyőződjenek annak tartalmának épségéről.

 

Ha bármilyen sérülést /karcolást, horpadást, repedést stb./ észlel, akkor nyomatékosan kérjük, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet a futárszolgálat képviselőjénél (sofőr).

 

Ha a csomagot Ön átvette és ezt aláírásával igazolja, akkor ez egyben egy nyilatkozat is - a jegyzőkönyv hiányában - , hogy az árut mennyiségileg és minőségileg átvette.

 

Tehát a rendelt termék megfelelő darabszámban és épségben, sértetlenül az Ön birtokába került.

 

Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért felelősséget nem vállalunk.

 

A nem rendeltetésszerű használat, tárolás, rakodás esetén sérülő /karcolás, horpadás, repedés stb./, nem működő terméket nem vagyunk kötelesek visszavenni az elállási jogtól függetlenül.

 

Kérjük alkalmazza a fent leírt tanácsokat a termék átvételénél, hogy Önnek gondtalan és örömteli legyen a vásárlása a cégünktől.

Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény